Hírek

PUTNOKFC.HU

Új játékosainkat kérdeztük a folytatás előtt

A magunk mögött hagyott több mint egy hónap a közelgő bajnoki folytatásra való felkészülésről szólt a harmadosztály teljes mezőnyénél. Természetesen nem volt ez másként csapatunknál sem és ahogy az ilyenkor lenni szokott némi játékosmozgás is előfordult a csapatoknál. A Putnok FC eddig négy játékossal erősítette keretét, akiket honlapunk megkeresett, mondják el tapasztalataikat a felkészülési időszakról. Játékosainkat a beilleszkedésről, a felkészülés alatt elvégzett feladatokról, terveikről és persze a közelgő bajnoki folytatásról kérdeztük.

DLEHÁNY„Jól érzem magam a csapatban. Van pár játékos, akit már ismertem korábbról, vagy egy akadémián fociztunk, vagy csapattársaim voltak és vannak páran, akik ellen már játszottam is, így még könnyebb volt a beilleszkedés, úgy érzem mindenkivel megtaláltam a közös hangot. A csapat becsületesen, kellő odaadással elvégezte a felkészülést a bajnokságra, hiszen mindenkinek az a célja, hogy a tabellán a második félévben, szintúgy mint az első félévben, csak előrefelé kelljen tekintenünk és sikerüljön elérnünk mind a saját, mind a csapat érdekeit szolgáló sikert, ami nem lesz egy egyszerű dolog, hiszen eléggé szoros a középmezőny, de bízom a csapatban és tudom, hogy közösen mire is lehetünk képesek! Szeretnék a szezonban minél többet játszani és beverekedni magam a kezdőcsapatba, megmutatni, hogy itt a helyem. Izgatottan várom a Füzesgyarmat elleni bajnokit, hiszen ez egy mérföldkő lehet számomra, mert még nem érkezett el az a pillanat, hogy bemutatkozhassak felnőtt NB-s osztályban, viszont úgy érzem, hogy ez már a hétvégén változhat és pályára léphetek. Minél magasabban szinten szeretnék focizni és elérni a kitűzött céljaimat.”

 

PETRECSKO„A beilleszkedés jól sikerült, barátságos fiatal csapat, sok a Kárpátaljai srác, ők is sokat tettek azért, hogy minden könnyen mennyen. Intenzív tréning időszakon vagyunk túl, szerintem a bajnokságra fel vagyunk készülve teljes mértékben. Személy szerint igyekszem maximálisan oda tenni magam, segíteni a csapatnak a tavaszi szezonban, hogy közösen minél sikeresebbek lehessünk. Szeretnénk előre lépni a tabellán és én úgy gondolom ez sikerülni is fog. Nagyon várom már a hétvégi meccset és bízok abban, hogy megszerezzük a három pontot. A tavasz folyamán igyekszem tovább fejlődni és bizonyítani a pályán.”

 

 

 

CHUTORA„Úgy gondolom a beilleszkedés jól sikerült, bármilyen kérdésem felmerült a srácok rögtön segítettek. Vannak olyanok a csapatban, akikkel már találkoztunk a pályán és azon kívül is, ez is pozitív hatással volt a beilleszkedésemre. A felkészülés jól sikerült, sok meccset játszottunk jó ellenfelek ellen, ezeken a mérkőzéseken mindig próbáltuk kihozni a maximumot, úgy érzem megfelelően felkészültünk a folytatásra. Próbálok a csapat minél hasznosabb játékosa lenni, bizonyítani a meccseken, edzéseken. Nehéz tavaszi szezon vár ránk, de megteszünk mindent, hogy feljebb lépjünk a tabellán. Nagyon várom a következő bajnokit, mivel ez lesz az első szezonom Magyarországon és szeretném bizonyítani minden találkozón, hogy nem véletlenül kerültem ide. Szeretnék minél magasabb szinten focizni, de jelen pillanatban csak a tavaszi szezonra koncentrálok, hogy a csapattal sikerüljön elérni a kitűzött céljainkat.”

 

RIZNICSENKÓ „Örülök, hogy csatlakozhattam a csapathoz, jól érzem magam itt. Jól sikerült a beilleszkedés, a srácok sokat segítettek ebben. A csapat jól munkát végzett a felkészülés során, úgy érzem, hogy sokat fejlődtünk fizikailag és mentálisan is ezalatt az időszak alatt. Elsősorban szeretnék hasznára lenni a csapatnak, és hozzájárulni ahhoz, hogy minél feljebb végezzünk a tabellán. Nagyon várom a Füzesgyarmat elleni első tavaszi tétmérkőzést, szeretnék bizonyítani, minél több játéklehetőséghez jutni és mindent megtenni a csapat érdekében. A tavasz legfontosabb feladata menni együtt a kitűzött célok felé.”

Leave a Reply