Hírek

PUTNOKFC.HU

Utolsó felkészülési találkozónkat játszottuk a tavaszi folytatás előtt

cikk01Utolsó felkészülési találkozónkat játszottuk február 6-án 13 órai kezdettel a tavaszi bajnoki folytatás előtt. Helyszínül ezúttal is az Elek Ákos Utánpótlás Sportközpont műfüves pályája szolgált, ellenfelünk pedig a velünk egy bajnoki csoportban található Hidasnémeti volt.

A szeles időjárás ellenére egy hajtós, küzdelmes mérkőzést játszott a két csapat. Javarészt mezőnymunka jellemezte a találkozót, egyik csapat kapuja sem forgott túl sokszor veszélyben, igaz azért helyzetek akadtak mindkét oldalon. A télen jelentős erősítéseket végrehajtó Hidasnémetivel a bajnokságban már nem találkozunk, ellenük már oda-vissza letudtuk a bajnoki küzdelmeket.

Ezzel a gól nélküli döntetlennel lejátszottuk hatodik felkészülési találkozónkat is, az előttünk álló napok edzései így már javában a hétégi bajnokira való felkészülésről szólnak majd.

Putnok FC – Hidasnémeti: 0-0

Putnok FC: Pápai – Buda, Csutora, Sághy (Juhos), Szics, Dobrovolszki, Petrecsko, Nagy (Riznicsenkó), Laczkó (Dlehány), Sramkó (Nadimov), Katona (Fülöp)

cikk02Közepes színvonalú mérkőzésen vagyunk túl, egyik csapat sem tudott sok gólhelyzetet kialakítani. A Hidasnémeti játékereje jóval erősebb az őszhöz képest, sok sikert kívánok nekik a tavaszi szezonra.” – értékelt utolsó barátságos mérkőzésünk után Szala Ákos vezetőedző

Folytatás február 13-án már élesben, hazai pályán a Füzesgyarmati SK ellen.

Leave a Reply