Hírek

PUTNOKFC.HU

Túl van a 2024-es év első közös edzésén a Putnok FC

Január 11-én megtartotta az idei év első közös edzését a Putnok FC csapata. Szokott módon a tavaszi idényre való felkészülés már jóval korábban elkezdődött, hiszen a játékosok december 10-től egyéni, otthon végzendő feladatokat kaptak. Az első közös tréning helyszínéül az Elek Ákos Utánpótlás Sportközpont csarnoka, valamint műfüves pályája szolgált.

Kemény, intenzív felkészülés veszi kezdetét. Lesz olyan hét, hogy heti tíz edzés lesz a srácok számára. Szeretnénk minél jobban felkészülni a tavaszi folytatásra.” – mondta el megkeresésünkre a csapat első edzésén Szala Ákos vezetőedző.

Természetesen a felkészülési programban ezúttal is helyet kapott több barátságos mérkőzés is. Hat találkozót játszik a Putnok FC a bajnokság márciusi folytatását megelőzően, ebből kétszer hazai környezetben (Elek Ákos Sportközpont), négy alkalommal pedig idegenben lépnek pályára játékosaink. Az Eger, a Honvéd II, a DVTK II, az Iváncsa, az MTK II és a III. Kerület elleni mérkőzések több szempontból is kiválóan szolgálják majd a csapat felkészülését.

Ahogy az ilyenkor lenni szokott, történt némi játékosmozgás is a Putnok FC csapatánál az elmúlt hetekben. Távozók tekintetében Bökönyi Adrián folytatja máshol pályafutását, az érkezők terén pedig az első osztályú rutinnal is rendelkező Korbély Kristóf Mosonmagyaróvárról, még a második vonalban több csapatban is játszó Kovács Dávid az Eger együttesétől érkezve csatlakozott a csapathoz.

Az esetleges további változásokról azonnal beszámolunk olvasóinknak. Két hét közös edzés után az első felkészülési mérkőzésre január 27-én az Eger SE ellen kerül sor.