Hírek

PUTNOKFC.HU

Bemutatjuk a PFC téli igazolását Korbély Kristófot

A Putnok FC téli igazolása Korbély Kristóf neve egészen biztos nem ismeretlen a Magyar futball kedvelők számára, hiszen Kristóf már a honi futball legmagasabb osztályát is megjárta. A 23 éves támadó 26 alkalommal lépett pályára az NB1-ben, mégpedig a DVTK színeiben. Személyében egy jól képzett, technikás labdarúgóval erősödik városunk labdarúgó alakulata, aki magasabb ligában szerzett rutinjával, kiváló mentalitásával hasznos játékosa lehet a PFC-nek.

Karrierje Edelényből indult, majd a KBSC utánpótlás csapatától került Diósgyőrbe, ahol a 2017/18-as szezonban mutatkozhatott be a felnőtt futball világában, az NB3-ban szereplő DVTK II együttesében. Egy évvel később, fiatal kora ellenére már a második csapat meghatározó játékosaként játszotta végig a bajnokságot, időnként az első csapat keretébe is bekerülve, majd újabb egy év múlva már az első osztályban szereplő piros-fehérek együttesét erősítette, ahol gólt is szerzett a Magyar legfelsőbb ligában. Putnokra a Merkantil Bank ligában szereplő Mosonmagyaróvár együttesétől érkezett.

Borsodi srác vagyok, így különösen nagy örömmel érkeztem Putnokra. Nem volt ismeretlen a közeg, hiszen több ismerősöm, barátom jelenleg a PFC labdarúgója. Főleg a támadó szekcióban érzem jól magam, elsősorban a széleken, de akár center pozícióban is szívesen lépek pályára. Szeretnék eredményes, jó játékkal előrukkolni, valamint folyamatosan fejlődni, a legfontosabb cél azonban az, hogy a csapatot hozzá segítsem a kitűzött célok eléréséhez.” – nyilatkozta honlapunknak csapatunk újdonsült támadója, Korbély Kristóf.