Hírek

PUTNOKFC.HU

Kosztyu István a Putnok FC-nél folytatja

Csapatunk új játékosai között köszönthetjük Kosztyu István kapust. István 2001 április 6-án született. Labdarúgó karrierjét Ukrajnában kezdte, négy éven át az Ungvári Sportiskolában játszott, majd Magyarországra jött, ahol először a Tarpa színeiben szerepelt. Fél év után a Debreceni Labdarúgó Akadémiához került, majd a Tállya KSE csapata igazolta le, ahol az előző szezonban 22 bajnoki mérkőzésen kapott lehetőséget.

A fiatal kapus nagy lehetőségnek tartja, hogy Putnokon folytathatja pályafutását.

Kosztyu István

Nagyon örülök neki, hogy itt lehetek. Az elsődleges célom, hogy minél többet fejlődjek. Szeretnék meghatározó játékosa lenni a csapatnak, minél több játék perchez jutni. Meg szeretném mutatni, hogy mire is vagyok képes. Bízok benne, hogy én és a csapat is el tudjuk érni a kitűzött céljainkat.” – mondta el megkeresésünkre csapatunk új hálóőre

A Putnok FC kapusedzője Szabó Ádám szerint egy képzett, jó kapussal erősödött a csapat kerete.

Remek adottságokkal rendelkező kapust sikerült igazolni, több jelölt közül választottuk. Emberileg nagyszerűen illik csapatunkba. Technikailag képzett, gyors lábmunka jellemzi. Mind vonalon, mind kapuját elhagyva jól avatkozik játékba. Fiatal és szeretne fejlődni, több lenni minden nap.