Hírek

PUTNOKFC.HU

Erősítés a támadósorban is – Veress Zsombor a Putnok FC új igazolása

Veress Zsombor személyében egy fiatal támadó csatlakozik a Putnok FC játékoskeretéhez. Zsombor Sepsiszentgyörgyben kezdte pályafutását, 15 éves korában pedig már a román harmadik ligában mutatkozhatott be. Bajnoki címet ünnepelhetett a román harmad és másod osztályban is csapataival. A Sepsi OSK együttesében a román legmagasabb osztályban is többször pályára lépett. A Sepsi második csapatából érkezik együttesünkhöz.

A fiatal, gólerős támadó szeretne minél több mérkőzésen bizonyítani a Putnok FC csapatában

Veress Zsombor

Örülök, hogy a következő idényben a Putnok FC színeiben játszhatok. Erős csapatba érkeztem és ez kiváló lehetőség a saját fejlődésem céljából is. Szeretném a szezon folyamán minél több rúgott góllal segíteni a csapatot a bajnokságban való jó szereplés érdekében.” – mondta el honlapunk megkererésére Veress Zsombor

Szala Ákos edző szerint Zsombor meghatározó erősítés a csapat támadó szekciójában

Örülök neki, hogy meg tudtuk szerezni Zsombort a Sepsi együttesétől. Egy elég komplex csatárt látok személyében, aki gyors, agresszív, gól érzékeny és a kombinatív játékban is részt tud venni. Úgy gondolom meghatározó tagja lehet az együttesünknek, sokat segíthet a céljaink elérésében.