Hírek

PUTNOKFC.HU

Vereség Debrecenben

Október 9-én a bajnokság 12. fordulójában Debrecenbe látogatott a Putnok FC labdarúgó csapata. A DVSC II ellen kezdőként pályára lépő 11 névsora teljes mértékben megegyezett az egy héttel ezelőtti DEAC elleni kezdővel, változás csupán a kispadon történt Sághy Félix ugyanis betegség, Katona Bence pedig sérülése után ülhetett le a padra. Az előző heti mérkőzés nem csak a kezdőben, hanem az időjárásban is teljes mértékben hasonló volt, élénk szél jellemezte a találkozót.

Nem kezdtük jól sajnos az összecsapást, korán, már a második percben vezetéshez jutott a hazai csapat, egy Debreceni akció végén Cibla volt eredményes. (1-0)  Hátrányban próbált ugyan újítani a Putnoki csapat, a jól szervezett hazaiak ellen azonban nem jártunk sikerrel.

Egy gólos hátránnyal vágtunk neki a második játékrésznek, a területeket jól záró „kis loki” ellen azonban a második játékrész sem az akaratunknak megfelelően alakult. A 70. percben előbb Dieye Matar megduplázta a hazai előnyt, 9 perccel később Batai büntetője után pedig már 3-0 volt a DVSC II javára. Ez maradt a mérkőzés végeredménye is, így sajnos pont nélkül maradtunk Debrecenben.

Sajnos a mai napon nem érdemeltünk többet. Gratulálunk a Lokinak, mi pedig dolgozunk tovább, hogy sikeres csapatunk legyen.” – értékelt a lefújást követően Szala Ákos edző

Debreceni VSC II – Putnok FC: 3-0 (1-0) (Cibla, Dieye,Batai (bü))

DVSC II: Erdélyi – Szabó, Fűzfői, Tordai (Sustyák), Sárosi, Cibla (Horváth-Gaudi), Farkas, Baranyai, Bökönyi (Rácz), Takács, Dieye (Batai)

Putnok FC: Pápai – Gellén, Nadimov (Csutora), Galacs, Nagy (Katona), Sramkó (Sághy), Buda, Csiki, Dobrovolszki, Nemes, Komári (Vajda)

Egy hét múlva, október 16-án a listavezető BVSC-Zugló csapatát fogadjuk a Várady Béla Sportközpontban