Hírek

PUTNOKFC.HU

A listavezető BVSC-t fogadjuk a 13. fordulóban

Október 16-án ismét nehéz mérkőzés vár a Putnok FC labdarúgó csapatára, hiszen a bajnokság 13. fordulójában a Keleti csoport éllovasa a BVSC-Zugló látogat a Várady Béla Sportközpontba.

A listavezető fővárosi alakulat a magunk mögött hagyott tizenkét bajnoki forduló alatt mindössze kétszer veszített pontot, itt sem mindhármat, tíz győzelmük mellett ugyanis két döntetlen eredmény szerepel a csapat neve mellett. 32 megszerzett egységüket a bajnokság legtöbb rúgott (31) és a legkevesebb kapott (3) góllal érték el. Urbán Flórián együttese tehát jelenleg magabiztosan vezeti a bajnokságot.

A Putnok FC a bajnoki tabella harmadik fokáról rugaszkodik neki a hétvégi mérkőzésnek, nyugodtan kijelenthetjük tehát, hogy ismét egy remek rangadónak ígérkezik a vasárnapi bajnoki. Jelenlegi dobogós helyünket 22 megszerzett pontunknak köszönhetően könyvelhetjük el, igaz a formánk az utóbbi hetekben kissé ingadozó, a remek DEAC elleni sikert követően ugyanis nem sikerült pontot szereznünk a DVSC II otthonában. Ám az élet megy tovább, ezért szép a futball, újra itt a lehetőség a javításra. Afelől pedig kétség sincs, hogy képesek vagyunk felvenni a versenyt egy Zugló kaliberű csapattal is, tudásban, akaratban és teljesítményben egyaránt.

A BVSC eredményeit azt gondolom nem kell részletezni, önmagáért beszélnek a számok, amiket produkálnak. Nekünk azzal kell foglalkozni, hogy saját magunkat legyőzzük. Mi vagyunk saját magunk legnagyobb ellenfelei. Ha ez sikerül, akkor a bajnokság bármelyik csapata ellen fel tudjuk venni a versenyt. A héten letisztáztunk dolgokat az öltözőben és a heti edzés munkában látom annak jeleit, hogy mindenki megértette ezeket, bizonyítani akarnak a játékosok, legfőképp saját maguknak és társaiknak. Szeretjük a kihívásokat, a célunk nem is lehet más, mint meglepetést okozni hazai pályán és megnyerni a mérkőzést.” – mondta el megkeresésünkre a mérkőzést megelőzően Szala Ákos edző.

Kemény összecsapásra, igazi derbire van tehát kilátás a hétvégén, ahol mindenki tisztában van azzal, hogy a maximumot kell nyújtani a sikerhez.

Egy ki-ki meccsre számítok. Véleményem szerint, ha ugyanolyan mentalitással tudunk pályára lépni, mint a DEAC ellen és egy jobb futballal párosítjuk, akkor lehet esélyünk a győzelemre. Mindenkinek 110%-ot kell teljesíteni, szeretnénk mi lenni az első csapat amely megveri a BVSC-t. „- válaszolta megkeresésünkre játékosunk, Galacs Erik.

Putnok FC – BVSC-Zugló – 2022.10.16. (vasárnap) 13:00

Várady Béla Sportközpont, Putnok

Felnőtt jegy ár: 600 Ft – Diák/Nyugdíjas jegy ár: 500 Ft