Hírek

PUTNOKFC.HU

A DVSC II vendégeként folytatjuk a bajnokságot

Október 9-én, a labdarúgó NB3 12. fordulójában csapatunk Debrecenbe látogat, ahol a DVSC II vendége lesz.

A Debreceni VSC második számú csapata jelenleg a tabella 13. helyén tanyázik, utóbbi három találkozójukon mindössze egy pontot gyűjtöttek. Vereséget szenvedtek hazai környezetben a Hatvan ellen, kikaptak a sereghajtó Békéscsaba II ellen idegenben, legutóbb pedig hazai pályán 1-1-es döntetlent értek el a Füzesgyarmat ellen. 14 bajnoki pontjukat négy győzelemmel és két döntetlennel érték el. Hazai környezetben jobban megy a „Kis Lokinak”, hiszen eddig mindössze egyszer kaptak ki Debrecenben, két döntetlen mellett három alkalommal nyerték meg aktuális hazaijukat. Tartalék csapatról lévén szó, mindig felvetődik az esetleges visszajátszók lehetősége is, ezzel pedig tovább erősödhet a sok tehetséges fiatalt felvonultató Debrecen II.

A Putnok FC az előző fordulóban a DEAC ellen elért hazai sikernek köszönhetően újra a tabella második helyére lépett elő. A szervezett, jól felépített, taktikus és magabiztos játékunk pedig remélhetőleg ezúttal is sokat érhet. A vizit nem ígérkezik könnyűnek a Civisvárosban, játékosaink azonban megfelelő felkészültséggel várják a hétvégi bajnokit.

Kombinatív csapat ellen fogunk megmérkőzni, akik jó tempóban játsszák a futballt. Tőlünk minimum az a pardont nem tűrő győztes mentalitás kell, ami a DEAC ellen jellemzett minket. Ezt kell párosítanunk azzal a játékkal, amit elterveztünk a mérkőzésre. Nehéz meccsre számítok, minden játékosnak át kell átérzi a mérkőzés fontosságát.” – mondta el a mérkőzés felvezetőjeként Szala Ákos edző.

A DEAC elleni hazai bajnokin a védelmünk „remekül állta a sarat”, mondhatni nagyobb vendég lehetőség nélkül hoztuk le a meccset, erre a magabiztosságra és szervezettségre pedig ezúttal is szükség lesz.

Azt gondolom, hogy ha továbbra is mindenki ilyen harcos mentalitással lép pályára és minimum ilyen szervezetten tudunk játszani, akkor mindenképpen tovább tudjuk folytatni amit most elkezdtünk. Egy dinamikus és kemény meccsre számítok, mindenképpen a három pontért utazunk Debrecenbe.” – osztotta meg gondolatait csapatunk védője Gellén Balázs.