Hírek

PUTNOKFC.HU

Vereség a Karcag ellen a harmadik fordulóban

Augusztus 14-én a harmadik fordulóval folytatódott az NB3 labdarúgó bajnokság. A vasárnapi játéknapon csapatunk a Karcagi SE ellen lépett gyepre Balmazújvárosban. Szép idő és kiváló körülmények várták a csapatokat a Városi Stadionban, 17:30-tól Szabó Péter sporttárs sípjelére pedig útjára indulhatott a labda is.

Előre tudható volt, hogy nem vár könnyű feladat játékosainkra, ami a mérkőzés kezdetétől be is bizonyosodott. Mezőnyben ugyan fölényben játszott a Putnok FC a találkozó elején, góllá azonban nem sikerült érlelni labdabirtoklási fölényünket. Ami nem sikerült nekünk, az sajnos sikerült a túloldalon, a 22. percben Pap Zsolt révén megszerezte a vezetést a hazai alakulat. Hiába támadtunk többet a játékrész második részben is, gólig sajnos továbbra sem jutottunk, így egy gólos hátránnyal vonulhattunk szünetre.

A játék képe összességében nem sokat változott a második játékrészre, próbálkozott a Putnoki csapat, a labdabirtoklási fölényünk azonban góllá ebben a 45 percben sem érett, így maradt az 1-0-s állás, mellyel a hazai Karcagi SE megszerezte a győzelmet, csapatunk pedig elszenvedte első vereségét az idei szezonban.

Az első félidőben olyan mentalitást láttam néhány játékosomtól, ami nem volt eddig ránk jellemző és az biztos, hogy a folytatásban sem fog előfordulni. A második félidőben az akarat rendben volt, nagy nyomást helyeztünk az ellenfelünkre, de nem tudtunk betalálni. Építkezünk tovább, szerdán szeretnénk javítani.” – értékelte a mérkőzést Szala Ákos edző

Karcagi SE – Putnok FC 1-0 (1-0) (Pap Zs.)

Karcagi SE: Fedinisinec – Kuti, Misák (Juhász), Pap, Máté (Sidibe), Gyönyörű (Szentannai), Éles, Oláh Hussein), Tóth M., Virág, Tóth G. (Miterkó)

Putnok FC: Pápai – Sághy, Galacs (Veress), Nagy (Nadimov), Katona (Sramkó), Buda, Csiki, Szics (Csiba), Dobrovolszki, Vajda (Komári), Juhos

Nincs sok idő a harmadik forduló után a pihenésre, hiszen augusztus 17-én szerdán hétközi fordulóval folytatódik az NB3, a Putnok FC ekkor is idegenben lép pályára, Kisvárdára utazunk.