Hírek

PUTNOKFC.HU

Hétközi bajnoki a Kisvárda otthonában

Az NB3 labdarúgó bajnokság negyedik fordulójában már második alkalommal lépnek hétközi mérkőzés keretein belül pályára a csapatok. Augusztus 17-én, szerdán a Putnok FC a Kisvárda Master Good II együtteséhez látogat.

Nehéz összecsapásnak ígérkezik a hétközi Szabolcs megyei vizit, hiszen a Kisvárda tartalék együttese évek óta kiváló játékerőt képvisel a harmadik vonalban. Az idei szezont is jól kezdték, eddigi három mérkőzésükből kétszer nyertek, egyszer pedig döntetlent játszottak, így hét ponttal jelenleg a dobogó alsó fokán tanyáznak. Érdekesség, hogy a Kisvárda II eddigi három mérkőzését hazai pályán játszotta és a negyedik körben ellenünk is saját pályán léphetnek gyepre.

Az nálunk is elmondható, hogy jól kezdtük a szezont, hiszen a MOL Magyar kupa sikeren kívül két bajnoki mérkőzésen is három pontot gyűjtöttünk, emellett pedig egy vereség szerepel a nevünk mellett, a legutóbbi bajnokin hagyhattuk el pont nélkül a pályát a Karcagi SE ellen.

Játékosainkat fűti a bizonyítási vágy, szeretnének újra a győzelem útjára lépni, Szala Ákos edző pedig szintén bízik abban, hogy ez már szerdán sikerülhet.

A céljaink nem változtak, továbbra is az a célunk, hogy 38 forduló után jobb pozícióban legyünk a tabellán, mint a tavalyi szezonban. A Karcag elleni mérkőzésen nem érdemeltünk vereséget, annak ellenére, hogy az első félidőben enerváltan futballoztunk. Azt gondolom, hogy a szerdai lesz a szezon egyik legnehezebb mérkőzése. A Kisvárda remek fiatalokból álló és valószínűleg első keretből visszajátszó játékosokkal megerősített csapata ellen lépünk pályára, ennek ellenére mi sem feltartott kézzel fogunk útra kelni, bízom a játékosaimban.

Csiki Norbert is bizakodva várja a folytatást és képesnek tartja a csapatot Kisvárdán egy jó eredmény elérésére.

Nagyon jól kezdtük a szezont, abszolút megálljuk a helyünket annak ellenére, hogy a legutóbbi mérkőzés nem úgy alakult, ahogyan azt szerettük volna, de nem állunk meg, vár ránk a következő mérkőzés és ott már nem hibázhatunk. Én bízom a csapatban. Egyik mérkőzés sem könnyű, biztos vagyok benne, hogy nehéz meccs lesz Kisvárdán is, de mi célokkal megyünk és el kell hozzuk a három pontot.

A hétközi vizit után vasárnap már itthon folytatódik a bajnokság, augusztus 21-én 17:30-tól a bajnokság egyetlen hibátlan csapatát a BKV Előre együttesét fogadjuk.