Hírek

PUTNOKFC.HU

Idegenben, a Karcagi SE ellen folytatjuk a bajnokságot

Augusztus 14-én a harmadik fordulóval folytatódik az NB3 labdarúgó bajnokság. A Putnok FC csapata vasárnap az eredeti tervekkel ellentétben nem hazai környezetben, hanem a pályaválasztói jogok felcserélésével idegenben lép pályára a Karcagi SE ellen.

Hétvégi ellenfelünk a Keleti csoport egyik friss feljutója, a Jász-Nagykun-Szolnok megyei első osztály előző szezonjának bajnoka. A Karcagi csapat a bajnokság első két fordulójában egy pontot gyűjtött, a nyitó játéknapon vereséget szenvedtek Tiszafüreden (3-1), majd a második körben otthon értek el döntetlent a Sényő ellen. (1-1) Hazai mérkőzéseit a Balmazújvárosi Városi Stadionban rendezi a Karcagi csapat, így a Putnokot is itt fogadják.

A Putnok FC csapata ellenben villámrajtot vett, hiszen az első két bajnoki mérkőzésen bezsebelt hat ponton kívül a MOL Magyar Kupában is továbbjutást ünnepelhetett az együttes. Nem vár azonban könnyű összecsapást a mieinkre és ezt Szala Ákos edző és csapata is jól tudják, szeretnék ugyanakkor folytatni a remek szériát.

Jól kezdtük a szezont, háromból három győztesen megvívott mérkőzés, de ez senkit nem tölthet el megelégedettséggel. Azért értük el eddig ezeket az eredményeket, mert mindenki 100%-ban beleállt a feladatokba. Ezúttal sem lesz elég 99%, mert egy jó csapattal fogunk találkozni vasárnap Balmazújvárosban, ahol minden körülmény adott lesz ahhoz, hogy jó teljesítményt nyújtsunk. Magabiztosnak látom a játékosokat, akik alig varjak, hogy újra meghallják a kezdő sípszót.” – mondta el a találkozó előtt edzőnk, Szala Ákos

A kiváló idénykezdet természetesen játékosainkat is optimizmussal tölti el, ugyanakkor tisztában vannak azzal, hogy a jó folytatáshoz továbbra is a maximumot kell hozni.

Ennél jobban nem tudtuk volna kezdeni a szezont, két győzelem a bajnokságban és a kupában is továbbjutottunk, ez nagy löketet ad a csapatnak, szeretnénk minél tovább elnyújtani ezt a sorozatot és minden meccset meg akarunk nyerni. Karcag ellen nehéz meccsre számítok, most jutottak fel valószínűleg bizonyítani akarnak hazai pályán, de nem fogunk feltett kézzel a pályára menni, szeretnénk elhozni a három pontot.” – válaszolta megkeresésünkre csapatunk védője, Sághy Félix

A hétvégi találkozó után a negyedik fordulóban, augusztus 17-én szerdán, szintén idegenbe utazunk, ekkor a Kisvárda Master Good II csapatához látogatunk.