Hírek

PUTNOKFC.HU

Vereség a Füzesgyarmat otthonában

Hosszú út várt a Putnok FC csapatára szeptember 28-án az NB3 labdarúgó bajnokság 10. fordulójában. Csapatunk a hétközi játéknapon Füzesgyarmatra látogatott. A Füzesgyarmati SK hosszú évek óta a harmadosztályú bajnokság meghatározó csapata, rendre nehéz és kemény mérkőzéseket játszunk velük, azt pedig már a kezdő sípszó előtt sejteni lehetett, hogy ez most sem lesz másképp. Az utóbbi fordulók kiváló formája hazai részről, ezúttal is kemény összecsapást ígért. A formával azonban nálunk sem volt probléma, a tabella második helyéről bizakodva várhattuk a találkozót.

Sajnos nem indult jól a mérkőzés, a 8. percben Popescu góljával ugyanis korán vezetéshez jutott a hazai csapat. (1-0) Próbáltunk reagálni a korai kapott gólra, játékosaink küzdöttek, hajtottak, az ellenfél kapujába találni azonban sajnos nem sikerült. A 29. percben Kiss Gábor góljával pedig egy újabb hazai találat révén megduplázta az előnyét a Füzesgyarmat. (2-0) Ezzel az eredménnyel vonulhattak szünetre a csapatok.

A második játékrészben továbbra is próbálkoztunk ugyan, ezen a mérkőzésen azonban úgy tűnt semmi nem akar összejönni. A 63. percben pedig Kiss Gábor újabb góljával már három volt a hátrányunk (3-0). Teltek-múltak a percek, nem igazán sikerült azonban rést találunk a ma nagyon stabilan záró gyarmati védelmen, egészen a 81. percig, ekkor Nagy Zsolt találatával zárkózott közelebb a Putnok FC. (3-1) Újabb találat a hátralévő percekben már nem született, így ezzel a végeredménnyel ért véget a mérkőzés.

Gratulálok a Füzesgyarmat csapatának. Azt kaptuk tőlük, amit vártunk. Ennek ellenére sikerült megverni magunkat.” – értékelt Szala Ákos edző a lefújást követően

Füzesgyarmati SK – Putnok FC: 3-1 (2-0) (Popescu, Kiss (2) ill. Nagy Zs.)

Füzesgyarmat: Fildan – Raducu (Urbanowski), Kis Sz., Achim Á., Cigan (Szabó), Kiss G. (Virág), Oltean (Bódis), Toca, Popescu (Orovecz), Achim S., Pataki

Putnok FC: Pápai – Sághy (Csutora), Galacs, Nagy, Sramkó, Buda (Petrecsko), Csiki, Vajda (Komári), Dobrovolszki (Juhos), Nemes, Fülöp (Gellén)

Folytatás október 2-án hazai pályán a DEAC csapata ellen.