Hírek

PUTNOKFC.HU

A DEAC érkezik a 11. fordulóban

Október másodikán a 11. forduló kerül megrendezésre a harmadosztályú labdarúgó bajnokságban. A hónap első hétvégéjén a Keleti csoportban egy újabb rangadó vár a Putnok FC játékosaira, vasárnap a DEAC együttese érkezik a Várady Béla Sportközpontba.

Kiváló formában érkezik Debrecen egyetemi csapata, akik a hétközi fordulót követően a bajnoki tabella második helyére léptek elő. Tíz forduló alatt hét győzelem és három vereség szerepel a nevük mellett a bajnoki tabellán, az aktuális formát tekintve viszont jóval árulkodóbb statisztika az, hogy az utóbbi öt bajnoki találkozójukat pontveszteség nélkül teljesítették, emellett pedig a kupában is két győztes mérkőzésen vannak túl. Legutóbb, már több mint egy hónapja, augusztus 21-én a Tiszafüred otthonában szenvedtek vereséget. Legutóbbi öt győztes mérkőzésükön bizony a gólzsák is kinyílt 18 szerzett találat mellett mindössze három alkalommal kellett a DEAC csapatának kapott gól miatt közepet kezdeni.

Két ponttal lemaradva a tabella negyedik helyéről várja a hétvégi összecsapást a Putnok FC. A hétközi fordulóban csapatunk ugyan vereséget szenvedett a Füzesgyarmat otthonában, játékosaink azonban továbbra is bizakodva, megfelelő mentalitással várják a bajnokit. Egy esetleges hazai győzelem esetén akár helycsere is történhetne a két együttes között, ezt is szem előtt tartva pedig elmondható, hogy a rangadó ismét dobogós pozícióról dönt.

A DEAC csapata az elmúlt hét mérkőzését megnyerte. Bizonyítják azt, amit vártunk tőlük a szezon kezdete előtt, hogy bajnok esélyes csapatuk van. Ezzel ellentétben rólunk sokan nem gondolták, hogy ott lehetünk a dobogón vagy annak környékén. Az a célunk, hogy továbbra is rácáfoljunk mindenkire és ott legyünk az élmezőnyben. A hétvégén ehhez fegyelmezett futballra lesz szükség és sok átlag feletti teljesítményre.” – mondta el megkeresésünkre a mérkőzést megelőzően Szala Ákos edző

Újabb nehéz mérkőzés vár tehát játékosainkra, a csapat tagjai azonban sokszor bizonyították már, hogy szervezetten és kiváló egységgel minden akadály legyőzhető. Játékosunk Buda Péter is kemény összecsapásra számít, ahol mindenkinek a maximumot kell nyújtani a siker érdekében.

Vissza kell térni arra az útra amit a szezon elején elkezdtünk és ezt csak fegyelmezett játékkal tudjuk megvalósítani egy jó formában levő DEAC ellen, nehéz meccsre számítok.