Hírek

PUTNOKFC.HU

Vereség a Debrecen II ellen a 32. fordulóban

Április 24-én 17 órától a bajnokság 32. fordulójában indulhatott útjára a labda a Várady Béla Sportközpontban. A mérkőzést megelőzően kora délután ugyan még eső áztatta a gyepszőnyeget, a találkozó kezdete előtt azonban elállt a csapadék, így vizes, csúszós talajon vághatott neki a mérkőzésnek a Putnok FC és a Debreceni VSC II.

Sajnos nem kezdtük jól a találkozót, hiszen az ötödik percben hátrányba kerültünk, amikor a vizes talajon Soltész Dominik próbálkozott távolról a vendégek részéről, a labda pedig a hálónkban kötött ki. (0-1). Alig néhány perccel később ismét vendég helyzet, Buda Péter azonban megakadályozta az újabb találatot. Kezdte csapatunk is megtalálni a ritmust és próbáltak mindent megtenni játékosaink az egyenlítés érdekében. A 32. percben Buda ezúttal az ellenfél kapuja előtt tűnt fel egy támadás végén, jó húszról eleresztett lövése pedig a kapuban landolt, egalizálva ezzel az eredményt. (1-1) Az első félidő végéről még két Cserepka bravúr érdemel mindenképp említést, kapusunk előbb egy vendég támadás végén ért le zseniális mozdulattal egy a hosszúba tartó lövésre, majd az ezt követő szöglet után védett hatalmasat hálóőrünk, így 1-1 állt az eredményjelzőn 45 perc után.

A második félidő sem kezdődött jól csapatunk számára, egy védelmi hiba után Sármányhoz került a labda, aki kihasználta az adódó lehetőséget. (1-2) Küzdött hajtott a csapat annak érdekében, hogy újra sikerüljön az egyenlítés. Jó néhány támadásunk végén az utolsó passzok pontossága hiányzott egy-egy nagyobb lehetőség kialakításához. Helyzeteink ugyan akadtak Katona, Nagy és Juhos révén is, de a vendég portás rendre állta a sarat. Újabb gól már nem született a találkozón, így a Debrecen második csapata három ponttal távozhatott városunkból.

Sok helyzetet ki tudtunk alakítani, de a végén rendre rossz döntéseket hoztunk. A Debrecen csapata is sok helyzetet tudott kialakítani. Talán reálisabb lett volna a döntetlen, de nem érdemtelen a Loki győzelme. A mérkőzés előtt játszott öt találkozónkon folyamatosan magas színvonalon futballoztunk, most ez nem sikerült. Ha folyamatosan tudnánk tartani azt a teljesítményt akkor nem a középmezőnyben tartózkodnánk. Jövőhéten megpróbálunk újra eredményesen futballozni.” – értékelte a mérkőzést Szala Ákos a Putnok FC vezetőedzője.

Putnok FC – Debreceni VSC II: 1-2 (1-1) (Buda ill. Soltész, Sármány)

Putnok FC: Cserepka – Gellén, Sághy, Nagy, Katona, Buda, Szics (Dlehány (83′)), Csutora (Hadházi (46′)), Dobrovolszki, Juhos (Sramkó (83′)), Fülöp (Nádimov (68′))

DVSC II: Szabó – Kovács, Tordai, Sipos (Fábián (79′)), Sármány, Farkas, Baranyai (Kalafat (62′)), Balla, Rácz (Batai (70′)), Kovács, Soltész

Egy hét múlva, május 1-én Újpestre utazunk a bajnokság 33. fordulójában.