Hírek

PUTNOKFC.HU

Hazain a 32. fordulóban – a DVSC II érkezik

A sűrű áprilisi hónap utolsó bajnoki összecsapására kerül sor 24-én, amikor a Debreceni VSC II csapata érkezik Putnokra, a Várady Béla Sportközpontba. A bajnokság 32. fordulójára néhány tényező ugyan már eldőlni látszik a Keleti csoport küzdelemsorozatában, a sűrű középmezőnyben ugyanakkor jócskán akadnak még eldöntetlen kérdések, így továbbra is fontos a három pontok gyűjtögetése.

A Loki második csapata a bajnoki tabella 14. helyéről várhatja az összecsapást, 35 gyűjtött pontjukkal 11 egységgel szereztek kevesebbet a hétvégi játéknap előtt a mieinknél. Legutóbbi öt mérkőzésükön háromszor győztesen, kétszer pedig vesztesen hagyhatták el a játékteret. Az előző körben hazai környezetben verték magabiztosan 3-0 arányban a Hidasnémetit. A Debrecen II legutóbbi öt mérkőzésén 4-es gólátlag született (rúgott és kapott gólok átlaga), így igazán eseménydús mérkőzések vannak hétvégi ellenfelünk mögött.

A Putnok FC 46 ponttal a tabella 9. helyén található, továbbra is azonos pontszámmal a Békéscsaba II együttesével, a sűrű középmezőnyt nézve pedig látható, hogy az előre és hátralépés lehetősége is jócskán megvan a hátralévő bajnoki fordulókban csapatunknak. Magabiztos idegenbeli győzelem után várjuk az előttünk álló fordulót, Tiszafüredről érkeztük haza 3 bajnoki ponttal az előző játéknapon, ahol jó játékkal sikerült négy góllal nyernünk. Azon az estén pedig „jól néztünk ki” és szeretnék ha ez a Debrecen ellen még jobb lenne, ezért pedig mesterünk és játékosaink mindent el is követnek a héten.

Köszönöm a születésnapi jókívánságokat. Helyén kell kezelni ezt a nagyobb arányú sikert, ez is elmúlik, ahogyan elmúltak nagyobb pofonok is. Lezártnak tekintjük a múlt hetet, ahol komoly fizikai megpróbáltatás hárult játékosaimra. Új hét, új ellenfél, újra meg kell feszülni és mindent beleadni a sikerért. Szeretnénk a bajnokságban a lehető legtöbb pontot gyűjteni, ezért bármilyen összetételben érkezik a Loki, meg fogunk tenni mindent, hogy győztesen hagyjuk el a pályát. Ez nem lesz könnyű feladat, mert jó formában érkezik a Debrecen, de bízom az elvégzett munkában, játékosaim képességében és mentalitásában.” – mondta el a találkozót megelőzően Szala Ákos vezetőedző.

Az előző fordulóban duplájával oroszlánrészt vállat a csapat sikeréből szélsőnk, Nagy Zsolt, aki a folytatást illetően is bizakodó.

Az elmúlt időszakot jónak ítélem, mert az előző meccseken jó focit mutattunk be, annak ellenére, hogy a bajnokság top csapataival játszottunk. Többször mi voltunk a játék képe alapján a jobb teljesítményt nyújtók és ez most Tiszafüreden ki is fizetődött. A DVSC II ellen egy hajtós mérkőzésre számítok, hiszen egy fiatal csapat ellen játszunk, akik minden meccsen meg akarják magukat mutatni függetlenül attól, hogy hányadikok.

Putnok FC – Debreceni VSC II – 2022.04.24. – 17:00

Várady Béla Sportközpont, Putnok