Hírek

PUTNOKFC.HU

Boldog születésnapot Ákos!

Ma ünnepli születésnapját a Putnok FC fiatal vezetőedzője, Szala Ákos. A 2016/17-es bajnoki szezonban jelenlegi trénerünk játékosként is megfordult csapatunknál. Első mérkőzését az MTK Budapest II ellen játszotta (2-2), 2017. február 19-én, majd a bajnokság további 12 találkozóján erősítette még városunk labdarúgó csapatát.

Szala Ákos

Edzői pályafutása a BTE Felsőzsolca utánpótlás csapatánál kezdődött, ahol fiatal kora ellenére hamar megmutatkozott, hogy kiváló képességei vannak a csapatirányításban, így a Felsőzsolca megyei első osztályú csapatának trénere lett.

2021 nyarán érkezett a felkérés számára a Putnok FC vezetőedzői posztjára, melyet elfogadott. Nem várt könnyű feladat a fiatalemberre, hiszen gyakorlatilag néhány nap alatt egy teljesen új csapatot kellett összeszedni, felépíteni és egybe kovácsolni a bajnoki rajtra.

Megcsinálta! 2021 augusztusában ugyanis vezetésével egy fiatal, ám jól összerakott, harcos csapat várta a bajnoki rajtot. Szala Ákos azóta hétről hétre bizonyítja, hogy kiváló rálátása van a futballra, remek a szervező és taktikai készsége, emellett pedig emberi tulajdonságai is becsülendők, így nyugodtan kijelenthető, hogy a Putnok FC csapata az ő vezérletével kiváló kezekben van.

Kedves Ákos, köszönjük az eddig elvégzett munkád és kívánunk a továbbiakban is nagyon sok sikert magánéletedben és az edzői pályafutásod során egyaránt! Harmincadik születésnapodon pedig Isten éltessen, Boldog Születésnapot!