Hírek

PUTNOKFC.HU

Magabiztos győzelem a Tiszafüred otthonában

Gólgazdag és látványos fordulót hozott az NBIII Keleti csoportjában húsvét vasárnapja, hiszen a keleti csoport legtöbb mérkőzésén potyogtak a gólok. A 31. fordulóban együttesünk a Tisza partra, a Tiszafüredi VSE otthonába látogatott. Csapatunkon a találkozó első percétől látszott a magabiztosság, a kezdetektől jól járattuk a labdát, védelmünk stabil volt és előre játékban is biztatóak voltak a látottak. 26 perc kellett ahhoz, hogy ez gólban is megmutatkozzon javunkra, ekkor egy szabadrúgás után Nagy Zsolthoz került a labda, aki vezetéshez juttatta a Putnok FC csapatát. (0-1) Vezető találatunk megszerzése után sem álltunk le, továbbra is magabiztosnak és elszántnak tűnt Szala Ákos legénysége, annak ellenére is, hogy trénerünk ezúttal csak a lelátóról, vagy segítőin keresztül adhatta az instrukciókat. Az első játékrészben újabb találat már nem született, így egy gólos előnnyel vonulhattunk a pihenőre.

A második játékrésznek úgy mentünk neki, hogy el kell dönteni a találkozót, ennek érdekében pedig óriási lépést tett Katona Bence, aki az 55. percében az ellenfél kapujának előterében szerzett labdát, majd találatával megduplázta előnyünket. (0-2) Továbbra is mi diktáltuk a tempót, a csapat minden része kiválóan működött a mérkőzésen, egy formás támadás végén pedig a 71. percben Juhos Dávid is betalált a hazai kapuba. (0-3) Nem volt még vége, néhány perccel később a 77. minutában egy villámgyors kontra végén Nagy Zsolt volt a befejező, keretbe foglalva ezzel a mérkőzés találati listáját. (0-4) Több gól nem született a találkozón, így csapatunk végig magabiztosan és meggyőzően játszva térhet haza három ponttal Tiszafüredről a húsvéti játéknapon.

Egész jól nézünk ki. Egyre jobban nézünk ki. Talán még soha nem néztünk ki olyan jól, mint éppen ma este. Csak, hogy egy klasszikust idézzek. Gratulálok a srácoknak, ez férfi munka volt. Teljes mértékben megérdemeltük a győzelmet. Köszönöm Szabó Ádám, Boros Zoltán és Galambosi Máté kollégáim mai segítségét.” – értékelt a mérkőzés után Szala Ákos vezetőedző

Tiszafüredi VSE – Putnok FC: 0-4 (0-1) (Nagy Zs. (2), Katona, Juhos)

Tiszafüred: Tajti – Illés, Barzsó (Tomola (79′)), Kalóz (Háda (67′)), Mácsai, Vincze, Bódis, Skulka (Kertész (59′)), Barna V. (Ábel (79′)), Mészáros, Barna B. (Bojtos (59′))

Putnok FC: Cserepka – Gellén, Nagy, Katona, Buda (Laczkó (81′)), Szics (Nádimov (20′)), Csutora, Dobrovolszki, Juhos (Dlehány (81′)), Sramkó (Petrecsko (61′)), Fülöp

Folytatás, egy hét múlva, vasárnap (04.24.) itthon a Debreceni VSC II ellen.