Hírek

PUTNOKFC.HU

Húsvéti játéknap – Tiszafüredre utazunk a 31. fordulóban

Húsvét vasárnap sincs megállás a labdarúgó harmadik vonalban a csapatok számára, ugyanis a 31. fordulóval folytatódik a bajnokság április 17-én. A bajnoki hajrájában csapatunk ezúttal Tiszafüredre látogat, a Lipcsey Elemér Sporttelepen lépünk pályára a három pont reményében.

Hétvégi ellenfelünk jelenleg a tabella 14. helyét foglalja el 34 begyűjtött ponttal, melyből az utóbbi öt játéknapon hét egységet szereztek, így elmondhatjuk, hogy nincs rossz formában a füredi alakulat. Annak ellenére sem, hogy a hétközi fordulóban a kiesés ellen küzdő Hidasnémeti otthonában szenvedtek 2-1-es vereséget.

A 12. fordulóban, október 17-én 1-1-es döntetlenre végzett egymás ellen a két csapat Putnokon, gólunkat ekkor Katona Bence szerezte.

Csapatunk a tabella 9. helyéről várhatja a folytatást, egy kemény sorozat után szeretnénk Tiszafüreden újra a siker útjára lépni és három pontot szerezni. Egy helyen biztosan változtatni kell a hétközi kezdőn Szala Ákosnak, hiszen Sághy Félix sárga lapjainak száma miatt ezúttal nem lehet ott a védelem közepén, a mester azonban ettől függetlenül igyekszik a legjobb csapatot a pályára küldeni.

Most egy nappal több idő van készülni, regenerálódni, mint az elmúlt két meccs között volt. Bírniuk kell a játékosoknak a terhelést. Ha vannak is fáradtabb lábak, a csapatot előtérbe kell helyezni és mindent megtenni azért, hogy sikert érjünk el Tiszafüreden. Mindenkinek 100%-ban kell koncentrálnia ehhez. Tudjuk, hogy tökéletes meccset kell játszanunk taktikailag, fegyelemben és akaratban ahhoz, hogy nyerni tudjunk vasárnap. Ez is a célunk.” – mondta el a találkozót megelőzően vezetőedzőnk.

Csapatkapitányunk a magunk mögött hagyott kemény mérkőzések alapján bizakodva várja a folytatást, kiemelte ugyanakkor a koncentráció fontosságát.

Az utóbbi meccseken bebizonyítottuk, hogy nem vagyunk rosszabb csapat annál mint akik az első ötben tartózkodnak, de fontos pillanatokban nem koncentrálunk eléggé, rutintalanok vagyunk, mert nagyon fiatal a csapat, de véleményem szerint jobb eredményeket is elérhettünk volna. Tiszafüred ellen csak a győzelem elfogadható, ez lesz a harmadik mérkőzés a héten, de mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy elhozzuk a három pontot.

Tiszafüredi VSE – Putnok FC: 2022.04.17. – 17:00

Tiszafüred, Lipcsey Elemér Sporttelep