Hírek

PUTNOKFC.HU

Tiszafüredre utazunk a 12. fordulóban

Október 22-én a Magyar harmadosztályú labdarúgó bajnokság 12. fordulója következik, amely játéknapon a Putnok FC idegenben a Facultas-Tiszafüredi VSE vendégeként lép pályára.

Az Észak-Keleti csoport 14. helyéről várja a hétvégi bajnoki összecsapást a Tiszafüred. Eddig megszerzett kilenc pontjukat két győzelemmel, három döntetlennel és hat vereséggel érték el. Kilencből hét pontot az utóbbi öt bajnoki fordulóban szedtek össze, a legutóbbi két fordulóban pedig egy győzelem és egy döntetlen a mutatójuk. A Tiszafüred ellenében újra olyan együttessel találkozik csapatunk, ahol egy jóval erősebb játékoskeret áll Dorcsák Zoltán vezetőedző rendelkezésére, mint amit jelenleg a tabella mutat. Nem mehetünk el szó nélkül amellett sem, hogy jó néhány játékos a PFC szurkolói számára is ismerős lehet, Engel Alex és Bakos Zsombor mellett Fülöp Krisztián és Nagy Zsolt is együttesünk korábbi játékosa, utóbbi ráadásul jelenleg a Tiszafüred házi gólkirálya.

Egy magabiztos Sényő elleni siker után fordult a csapat a Tiszafüred elleni felkészülési hétre. A legutóbbi hazai siker előtt pedig már a DEAC otthonában is olyan játékot produkált a csapat, hogy egy pillanatig sem férhetett kétség a három pont begyűjtéséhez. 11 forduló után továbbra is veretlenül, kiváló formában és nagyszerű mentalitással várják játékosaink a hétvégi mérkőzést, tudatosítva ugyanakkor magukban is azt, hogy újra a maximum kell a sikeres folytatáshoz. 17 mérkőzés óta tart a Putnok FC veretlenségi szériája a harmadik ligában, ezt szeretné folytatni október 22-én Szala Ákos csapata.

Nehéz mérkőzésre számítok, mert a hazai csapat közel sem olyan játékerőt képvisel, mint ahogyan állnak jelenleg a bajnokságban. Az elmúlt két szezonban rendszerint izgalmas, magas színvonalú mérkőzéseket játszottunk velük. Nem elégszünk meg az elmúlt hónapok eredményes teljesítményével, a jelenben élünk és számunkra most ez a legfontosabb feladat, hogy nyerjünk Tiszafüreden. Céltudatos emberek alkotják a játékoskeretünket és stábunkat, akik pontosan tudják hova akarnak elérni és milyen fontos minden egyes mérkőzés ehhez. Újabb nehéz feladat vár ránk, de meg szeretnénk nyerni ezt a mérkőzést is.” – nyilatkozta a Tiszafüred elleni találkozót megelőzően Szala Ákos vezetőedző.

Nem titok szerintem, hogy mindenki dupla olyan elánnal készül ellenünk. Ez számunkra nem terhet, hanem plusz motivációt jelent, hogy hétről hétre bizonyítsuk miért állunk a tabella elején. Felkészülten fogunk érkezni Tiszafüredre, azok a szurkolók akik elkísérnek minket biztos vagyok benne, hogy egy motivált, győzelemre éhes Putnoki csapatot fognak látni a pályán.” – mondta el honlapunknak a mérkőzést megelőzően Pócsik Botond.