Hírek

PUTNOKFC.HU

Szurkolói információk – a Putnok FC – BKV Előre mérkőzésre

Március 6-án hazai pályán folytatódik a bajnoki pontvadászat az NBIII Keleti csoportjában a Putnok FC csapata számára. A mérkőzéssel kapcsolatban tájékoztatjuk a Tisztelt Szurkolókat, hogy a március 6-án a Várady Béla Sportközpontban (3630, Putnok, Puskás Ferenc út 6.) 14:00-tól megrendezésre kerülő Putnok FC – BKV Előre bajnoki labdarúgó mérkőzésre a hatályos szabályok alapján a belépéshez továbbra is szükség van a védettségi igazolványra, valamint az azt hitelesítő személyi azonosító okmányra. Ezen iratok meglétét a biztonsági személyzet ellenőrzi, hiányuk esetén a találkozó nem látogatható.
A mérkőzésre kilátogató valamennyi szurkoló a Várady Béla Sportközpontba való belépéssel automatikusan elfogadja a stadion rendszabályzatát, vállalja, hogy megfelel a belépés minden szabályba foglalt feltételének.

Az összecsapásra jegyvásárlási lehetőség helyben a pénztárban elérhető, a jegykiadás egy órával a találkozó kezdete előtt kezdődik.

Felnőtt jegyár: 600 Ft

Diák/Nyugdíjas jegyár: 500 Ft

Tájékoztatjuk továbbá a Tisztelt Szurkolókat, hogy a március 7-én életbe lépő veszélyhelyzeti szabályváltozásnak köszönhetően a későbbiekben megrendezett bajnoki találkozók már védettségi igazolvány nélkül is látogathatók lesznek.

Csapatunk adománygyűjtő akciója a háborús övezetből menekülni kényszerülők megsegítésére a továbbiakban is tart, így felajánlásaikat a Putnok FC – BKV Előre mérkőzés ideje alatt is eljuttathatják számunkra! Köszönjük!

Sportszerű szurkolást, jó mérkőzést!

Leave a Reply