Hírek

PUTNOKFC.HU

Egy gólos vereség a BKV Előre ellen

Március 6-án a 24. fordulóval folytatódott az NBIII Keleti csoportjának pontgyűjtése. Aktuális ellenfelünk a tabella második helyét elfoglaló BKV Előre együttese volt.

Eseménytelenül kezdődött a mérkőzés és ez az állítás körülbelül a teljes kilencven percre elmondható. Mezőnymunka, passzolgatás, ám komolyabb lehetőség egyik kapu előtt sem igazán adódott. Néhány kósza lehetőség hazai és vendég oldalon egyaránt, a kapusoknak viszont egyik térfélen sem kellett brillírozni.

Fura szituációból érkezett a vendég gól, hiszen egy fővárosi játékos kezezése után mégis a vendégek végezhettek el szabadrúgást, a támadás végén pedig egy balról beadott labda Busai közreműködésével került a kapunkba.

Próbálkoztunk ugyan, de ezen a találkozón sajnos nem tudtunk ritmust váltani. Igazán komoly helyzet a második félidőben sem alakult ki, így szinte csak egy leshelyzet után a labdaelrúgásért második sárgáját megkapó Busai kiállítását tudjuk megemlíteni.

Egy gyenge színvonalú mérkőzésen szenvedtünk vereséget. Mindent elmond a mérkőzésről, hogy egyik kapusnak sem kellett védenie a 90 perc alatt. Egy peches gól döntött. Hiányzott a kreativitás és a vagányság a pályáról. Nem játszottunk jól.” – értékelt a mérkőzést követően Szala Ákos vezetőedző

Putnok FC – BKV Előre: 0-1 (0-1) (Busai)

Putnok FC: Cserepka – Sághy, Petrecsko (Csutora), Katona, Buda, Szics, Laczkó (Nádimov), Dobrovolszki, Gellén, Juhos (Dlehány), Sramkó (Riznicsenkó)

BKV Előre: Horváth – Kubó, Girán, Szabó N., Forgács, Ferkó, Csanálosi (Jáger), Busai, Tóth (Gyurkó), Mile, Szabó (Kiss)

A következő fordulóban Kisvárdára látogatunk,

Leave a Reply