Hírek

PUTNOKFC.HU

Szombaton az Újpest II ellen folytatjuk a bajnokságot

Szeptember 9-én a hetedik fordulóval folytatódik a bajnokság az NB3 Észak-Keleti csoportjában. A Magyar Labdarúgó válogatott aktuális mérkőzései miatt az első és második vonalban bajnoki szünet van, így a harmadosztály mérkőzései ezen a hétvégén szombaton kerülnek lebonyolításra. A Putnok FC hazai környezetben folytatja a pontvadászatot, ellenfelünk az Újpest FC II együttese lesz.

Hat fordulót követően a tabella ötödik helyén tanyáznak a fővárosi lila-fehérek, egy kezdeti döntetlen és két vereség után az utóbbi három fordulóban „elkapták a fonalat”, hiszen a Sényő, a Tiszafüred és a Diósgyőr II ellen is győztesen hagyhatták el a játékteret. Fiatal, tehetséges, kreatív labdarúgókkal rendelkezik az Újpest második együttese, olykor pedig tartalékcsapatoknál szokott módon visszajátszókkal is kiegészül Mundi Viktor gárdája.

A Putnok FC hat fordulót követően továbbra is a tabella éléről várhatja az aktuális fordulót. Öt győztes bajnoki után legutóbb Hatvanban ért el döntetlent Szala Ákos alakulata. A felkészülés ezúttal is a szokott módon zajlott a csapat számára, játékosaink motiváltak, szeretnének ismét három pontot gyűjteni hazai közönség előtt. Egy hiányzónk biztosan lesz a szombati bajnokin, Lőrincz Attila ugyanis eltiltását tölti az Újpest II elleni mérkőzésen.

Az elmúlt három bajnoki mérkőzését megnyerte az Újpest csapata, jó játékerőt képviselnek. Szeretnénk újra nyerni, mert minden játékosunkat és csapat körül dolgozó embert egy dolog éltet és az a győzelem. Nagyon alázatosan dolgoztak a játékosok a héten, mindenkin láttam a tüzet, hogy be akar kerülni a kezdő csapatba. Az Újpest csapatából nehéz felkészülni jelenleg, mert a válogatott szünet miatt valószínűleg meg lesznek erősítve NB1-es játékosokkal. Szombaton játszunk, jól szereplünk, kimondottan jó csapat érkezik vendégségbe, ez mind olyan tényező ami miatt sok nézőt várok a mérkőzésre.” – mondta el megkeresésünkre Szala Ákos vezetőedző

Az Újpest II egy focizni akaró fiatal csapat, így egy nehéz mérkőzésre számitok. Biztos vagyok benne, hogy egy remekül felkészített csapat fog hozzánk érkezni. Nekünk pedig vissza kell térnünk arra az útra amit elkezdtünk. Szeretnénk otthon tartani a három pontot.” – nyilatkozta honlapunknak csapatunk játékosa Galacs Erik.