Hírek

PUTNOKFC.HU

Szabó Kornél Putnokon folytatja pályafutását

A Putnok FC harmadik téli igazolása Szabó Kornél. A 22 éves védő személyében egy újabb olyan labdarúgóval erősödik csapatunk kerete, aki már magasabb osztályban is szerzett rutint. A DEAC színeiben meghatározó játékosként egy bajnoki idényt futballozott a másodosztályban. Érkezésével egy kiváló fizikummal rendelkező játékos csatlakozott együttesünkhöz.

A futball már gyerekkora óta szerves részét képezi az életének. Egészen fiatalon került a Debreceni Labdarúgó Akadémiához, ahol a ranglétrát végig járva mutatkozhatott be a felnőtt csapatban. Debrecenben a DEAC és a DVSC II csapatainak is meghatározó játékosa volt, utóbbinál a csapatkapitány szerepét is betöltötte. Az előző fél évben Cigándon futballozott, innen igazol Putnokra.

Már az általános iskola hetedik osztályától a napjaim nagy részét a Debreceni Labdarúgó Akadémián töltöttem. Ezután ismerkedtem meg a felnőtt focival 17 évesen a DEAC-ban, ahol tagja voltam az NB II-be feljutó csapatnak. Itt játszottam másfél évig, ezután megfordultam a DVSC II-ben és most ide Cigándról érkeztem. Belső védő vagyok, amióta csak focizom, de jobb lábas létemre, nagyon sokszor a bal belső védő pozícióban futballoztam, mind a két oldalt szeretek játszani. Úgy érzem, nagyon jó közösségbe érkeztem. Voltak olyanok, akiket már ismertem régebbről, ami segíti a beilleszkedésemet, de mindenki nagyon barátságos, az edzéseken pedig úgy érzem, hogy minden feltétel adott ahhoz, hogy fejlődni tudjunk napról napra. Legfontosabb célom, hogy teljesítsük a közösen megbeszélt célokat együtt és egyéni teljesítményemmel hozzá tudjak járulni, hogy ez sikerüljön.” – mondta el megkeresésünkre csapatunk újonnan igazolt belső védője Szabó Kornél.