Hírek

PUTNOKFC.HU

Sípszó után – Nemes Milánnal

Sípszó után című rovatunk második alanya Nemes Milán, csapatunk védője. A fiatal játékos már harmadik idényét tölti városunk labdarúgó együttesénél. Kiváló védő munkája mellett jól segíti a támadásokat is, beadásai rendre veszélyt teremtenek az ellenfél kapuja előtt. Sorozatunk aktuális részében őt szeretnénk jobban megismertetni szurkolóinkkal.

– Először is megkérnélek, mondj néhány szót a fiatal korodról. Hol születtél, hol jártál iskolába?

1996. szeptember 27-én, Miskolcon születtem és ide is jártam általános iskolába.

– Mi az amit mindenképp érdemes tudni rólad? Mik a legfontosabb tulajdonságaid?

„Vicces, közvetlen srác vagyok, aki hamar megtalálja a közös hangot a többiekkel.”

– Hogyan kerültél kapcsolatba a labdarúgással? Kipróbáltad magad esetleg más sportágban is?

„Kiskorom óta az életem a labdarúgás teszi ki, mivel édesapám is aktívan focizott, igaz ő csak kispályán. Így egyértelmű volt számomra, hogy focista szeretnék lenni. Fiatalabb koromban több sportot is kipróbáltam, az úszást és a sakkot tudnám kiemelni. Több országos sakk versenyen is részt vettem.”

– Van példaképed, kedvenc csapatod?

„Gyerekkorom óta Barcelona szurkoló vagyok, a kedvenc játékosom pedig Messi. Nagy szívfájdalmam, hogy eddig nem sikerült élőben látnom, de remélem lesz még rá lehetőségem.”

– Milyen a kapcsolatod a szurkolókkal, hogy érzed magad a városban?

„Már az első pillanattól kezdve otthonosan éreztem magam, mintha már évek óta itt fociznék. Örülök neki, hogy egyre több néző kilátogat a meccseinkre és biztatnak minket 90 percen keresztül.”

– Mit tartasz életed eddigi legfontosabb pillanatának?

„Sok szép pillanata volt az eddigi pályafutásomnak, nem tudnék egyet sem kiemelni.”

– Mivel töltöd a szabadidőd, mi a hobbid?

„Szabadidőm javát a barátaimmal töltöm. Szeretek meccset nézni, társasozni, videójátékozni, illetve egy kávézásra is bármikor vevő vagyok.”

– Mik a kedvenceid? Kedvenc zene, film, étel?

„Az olasz konyha áll hozzám a legközelebb. Magyar zenéket hallgatok szinte bármilyen stílusban. A kedvenc filmem pedig az Életrevalók.”

– Van háziállatod? Milyen állatokat kedvelsz?

„Nincs háziállatom, de a jövőben, ha lesz rá lehetőségem szeretnék majd. A kistestű kutyákat szeretem, illetve az utóbbi időben a macskákat is egyre jobban megkedveltem.”

– Mennyire vagy elégedett az eddig elért eredményeiddel? Ha lehetne változtatnál valamin?

„Elégedett vagyok az eddigi pályafutásommal. Nem változtatnék semmin sem, mivel a nehézségek formálták legjobban a jellemem és ettől lettem az aki ma vagyok.”

– Milyen rövid, illetve hosszú távú céljaid vannak a jövőt illetően?

„Próbálok mindig kitűzni magam elé célokat. Rövidtávon szeretném minél jobban segíteni a csapatot a célunk elérésében. Hosszútávon pedig szeretnék stabil NB1 vagy NB2-es játékos lenni.”