Hírek

PUTNOKFC.HU

Cigándra utazunk a 15. fordulóban

Féltávhoz érkezik az NB3 labdarúgó bajnokság küzdelemsorozata november 11-12-én. A Putnok FC soron következő bajnoki összecsapására ezúttal kivételes módon szombaton 13 órától kerül sor a Cigándi Városi Stadionban.

Rangadóra van kilátás a megyei rivális Cigánd ellen, hiszen a tabella második helyéről várhatja a folytatást hétvégi ellenfelünk. Az előző hétvégén a pálya alkalmatlansága miatt elmaradt a DVTK II elleni bajnoki mérkőzésük, így jelenleg 10 pont a lemaradásuk csapatunkkal szemben. A remek játékerőt képviselő Cigánd 13 mérkőzés alatt mindössze 6 gólt kapott, így biztosak lehetünk abban, hogy nem lesz könnyű feltörni a szervezett védelmüket, ugyanakkor 25 szerzett találatukkal a gólszerzéssel sem állnak hadilábon Igor Bogdanovic tanítványai. Legutóbbi 5 mérkőzésükön 3 győzelem, 1 döntetlen és 1 vereség a mérlegük.

A PFC viszont pályára lépett az előző hét végén és magabiztos sikerrel vette a Gyöngyös jelentette akadályt is. 14 mérkőzést követően továbbra is veretlenül vezeti csapatunk az Észak-Keleti csoport bajnoki pontvadászatát. Ha már az ellenfél csapatánál a kevés kapott gólt jegyeztük meg, akkor hozzá kell tenni, hogy ezzel nálunk sincs probléma, védelmünk rendre jól teljesít, rúgott góljaink száma pedig kiemelkedik a mezőnyből a féltávhoz közeledve. Szokott módon készül a csapat a szombati bajnokira, stábunk és játékosaink mindent megtesznek azért, hogy a félévünk kiválóan záruljon.

Nagyon együtt van a csapat és mindenki nagyon várja a mérkőzést. Az edzéseken már-már vissza is kellett fogni a játékosokat, mert “letépték a mezt” egymásról, hogy tevékeny részesei, a kezdő csapat tagjai legyenek a következő mérkőzésen. Tiszteljük a Cigánd csapatát és eddig elért eredményeit, de nem lennénk elégedettek a döntetlennel. A győzelemért és az azzal járó 3 pontért utazunk Cigándra. Felkészültünk és készen állunk a kezdő sípszóra.” – nyilatkozta honlapunknak a mérkőzést megelőzően Szala Ákos vezetőedző