Hírek

PUTNOKFC.HU

Rangadóval folytatjuk, Kisvárdára utazunk

Április közepén rangadóval folytatódik a bajnokság a Putnok FC csapata számára. A 24. fordulóban Szala Ákos együttese a Kisvárda Master Good II otthonában lép pályára.

Október elsején, a bajnokság 9. fordulójában Putnokon találkoztak egymással a felek. Az őszi játéknapon Rubus találatára Boros Gábor válaszolt, így 1-1-es döntetlennel ért véget a mérkőzés. A tavaszi visszavágón, április 14-én korai kezdéssel 11 órától indulhat útjára a labda.

Hozzánk hasonlóan nagyszerű idényt produkál a Kisvárda tartalék együttese is. 23 forduló után velünk azonos pontszámmal a tabella második pozíciójában tanyázik a szabolcsi alakulat. A 2024-ben lejátszott hat bajnokijukból öt alkalommal győztesen hagyhatták el a játékteret, egyetlen vereségüket két fordulóval korábban, hazai környezetben a Tiszafüred ellen szenvedték el. A jelenleg zajló futballidényben 11 alkalommal léptek hazai környezetben gyepre a Várdaiak, ebből 7 győzelem, 2 döntetlen és 2 vereség a mérlegük. Ahogy az a tartalék együtteseknél lenni szokott, itt is egy fiatal átlagéletkorú csapatról beszélhetünk, olykor az első osztályú keretből rutinosabb labdarúgókkal kiegészülve.

Csapatunk, 49 ponttal a tabella éléről várja a hétvégi folytatást, ahogy azt korábban említettük, egyforma pontszámmal hétvégi riválisunkkal. Az előző játéknapon a REAC ellen elért magabiztos győzelem remek ráhangolás volt a 24. forduló bajnoki rangadójára, a heti kemény munka pedig reméljük ezúttal is kifizetődő lesz. Jó hír, hogy letöltötte egy meccses eltiltását csapatkapitányunk, Lőrincz Attila, így ő újra a pályára léphet a vasárnapi bajnokin. A délelőtt kezdődő összecsapáson tehát egy kemény küzdelem vár játékosainkra, akik számos alkalommal bizonyították már, hogy képesek jó teljesítményre az ilyen mérkőzéseken is. Egy biztos akaratból nem lesz hiány a PFC oldalán sem.

Egész héten nagyon koncentrált, motivált és jókedvű játékosokat látok az edzéseken. Érzem rajtuk, hogy mindenkiben tudatosult, hogy az igazán nagy feladatokat együtt, összekapaszkodva tudjuk megoldani. Ez most egy ilyen feladat, mert egy jó csapathoz utazunk és a legjobb formánkra lesz szükség ahhoz, hogy elhozzuk a 3 pontot. Egyértelmű célunk a győzelem és ezért mindent meg is fogunk tenni. Várjuk a mérkőzést és azt, hogy megmutathassuk mire vagyunk képesek!” – nyilatkozta honlapunknak a mérkőzést megelőzően Szala Ákos vezetőedző.

Szurkolói információ a hétvégi bajnokra: A mérkőzésre személyesen ellátogató Putnok FC szurkolók a Sportközpontba a Vár utca felőli bejáraton juthatnak be és a vendég szektorban tekinthetik meg a találkozót. Kérjük Kedves szurkolóinkat ennek figyelembevételére.