Hírek

PUTNOKFC.HU

Rákospalotára utazunk a nyolcadik fordulóban

Szeptember 24-én a nyolcadik fordulóval folytatódik a bajnokság az NB3 Észak-Keleti csoportjában. Szala Ákos csapata a vasárnapi játéknapon a fővárosba, egész pontosan Rákospalotára utazik és a REAC vendégeként folytatja a szezont.

Hét fordulót követően a tabella nyolcadik helyéről várja a Putnok elleni bajnokit a REAC együttese. Három győzelemmel, egy döntetlennel és három vereséggel tíz egység szerepel a csapat neve mellett, melyből legutóbbi öt bajnokijukon kétszer nyertek és három alkalommal szenvedtek vereséget. A Sényő és a Tiszafüred elleni győzelem után a legutóbbi bajnokin a Diósgyőr II otthonában szenvedtek 4-1 arányban vereséget. Farkas József együttese egy jó erőkből álló gárda, ahol számos rutinos labdarúgó mellett fiatal tehetségek is lehetőséget kapnak.

Ami a mi bajnoki szereplésünket illeti, továbbra is veretlenül, 19 pontunkkal a tabella éléről várjuk a fővárosi túrát. Legutóbbi bajnoki mérkőzésünkön a hetedik fordulóban az Újpest tartalék együttese ellen sikerült három pontot szerezni, majd egy Budafok elleni kupatalálkozót követően kezdődött a szokásos felkészülési metódus a hétvégi REAC elleni találkozóra. Egy újabb nehéz mérkőzés következik, a motiváció és az önbizalom azonban továbbra is rendben, játékosaink szeretnének újabb három ponttal hazatérni a fővárosból.

Egy jó játékerőt képviselő csapathoz utazunk. Fontos lesz, hogy fegyelmezettek legyünk a mérkőzés egészében és jól időzítsünk. Megvan a tervünk a mérkőzésre, valamint örömmel tölt el, hogy sikerre éhes játékosokat láttam edzéseken a hét minden egyes napján. A három pontért utazunk Rákospalotára, ehhez kellő alázatra, csoport iránti elkötelezettségre és szenvedélyre lesz szükségünk a jó játékon kívül.” – nyilatkozta a mérkőzést megelőzően csapatunk vezetőedzője Szala Ákos

Nehéz mérkőzésre számítok a hétvégén, mert idegenbe utazunk és jó focit játszik az ellenfél. Úgy gondolom, hogy megfelelően felkészültünk erre a találkozóra is és mindenképp nyerni megyünk a fővárosba. Az elmúlt tíz meccs alapján a pontszámok és a mutatott játék alapján is nagyon jól nézünk ki. Még nem kaptunk ki a bajnokságban, ez is azt mutatja, hogy egyben van a csapat és arra törekszünk, hogy ez így is maradjon.” – mondta el megkeresésünkre csapatunk támadója Bökönyi Adrián