Hírek

PUTNOKFC.HU

MOL Magyar Kupa – továbbjutás a Mátraderecske otthonában

Augusztus 27-én a MOL Magyar Kupa második fordulójában volt érdekelt a Putnok FC labdarúgó csapata. Ellenfelünk a Heves megyei másodosztályú Mátraderecskei SE volt.

Csapatunk az elejétől kezdve komolyan vette a mérkőzést és próbálta mihamarabb eldönteni a továbbjutást. Hamar érkezett is a vezető találat, a 4. percben egy hazai szabálytalanságot követően a játékvezető bűntetőt ítélt a mieink javára, amit Katona Bence értékesített higgadtan. (0-1) Alig negyed óra elteltével, a 19. percben ismét Katona villant, megduplázva az előnyünket. (0-2) A 42. percben pedig már saját maga és a csapat harmadik gólját szerezte Katona Bence. (0-3) Egy percre rá Veress Zsombor is betalált, (0-4) így a félidőben magabiztos és megnyugtató előnnyel vonulhattunk pihenőre.

A második félidőben szintén a 4. perc hozta az első találatot, ekkor Fülöp Krisztián bólintott a hazai kapuba. (0-5) A találkozó 53. percében megszerezte a becsületet jelentő találatot a hazai csapat, Oláh Ferenc volt fejjel eredményes. (1-5) Öt percre rá, az 58. percben ismét Katona Bence talált be a vendégek kapujába. (1-6) A mérkőzés záró találata a 77. percben Sramkó Ronáld nevéhez fűződik. (1-7)

Összességében, végig uralva a mérkőzést, magabiztos, nagy gólarányú győzelemmel jutott a Putnok FC a MOL Magyar Kupa harmadik fordulójába.

Gratulálok a játékosoknak a továbbjutáshoz. További sok sikert a hazai csapatnak a bajnokságban.” – Szala Ákos edző

Mátraderecskei SE – Putnok FC: 1-7 (0-4) (Oláh F. ill. Katona (4), Veress, Fülöp, Sramkó)

Mátraderecskei SE: Balogh (Suha Sz.) – Czutor, Sólyom, Báder (Béres), Oláh Z. (Suha M.), Baranyi, Csörgő, Oláh F., Nagy, Farkas (Szabó), Tóth

Putnok FC: Nyirati – Gellén (Bodó), Csiba, Nadimov (Soós), Petrecsko, Sramkó, Katona, Csutora (Juhos), Veress, Komári, Fülöp

A folytatásban, hétközi forduló keretében az FC Hatvan otthonában lépünk pályára, a bajnokság hatodik fordulójában, augusztus 31-én.