Hírek

PUTNOKFC.HU

Megyei rangadó a DVTK otthonában

Az NB3 Keleti csoportjának első novemberi összecsapásán megyei összecsapásra kerül sor a Putnok FC csapata számára. Együttesünk egyenesen a megyeszékhelyre utazik, ahol a Diósgyőri VTK II vendége lesz.

A tabellára pillantva a DVTK bajnoki helyezése kissé csalóka lehet, hiszen a jó erőkből álló, fiatalokkal teletűzdelt piros-fehérek ellen egyáltalán nem ígérkezik könnyű feladatnak a három pont begyűjtése. Ha pedig azt is belevisszük a látképbe, hogy a Miskolciak legutóbb öt mérkőzéssel ezelőtt kaptak ki, legutóbbi négy bajnokijukat pedig nyerték, még nehezebbé válik a feladat.

Egy kiváló formában lévő Diósgyőr vendége leszünk tehát, ezzel azonban az utóbbi hetekben nálunk sincs probléma. Fiatal csapatunk napról napra egyre szervezettebb és magabiztosabb a pályán. A Vasas idegenbeli és a Hajdúszoboszló hazai legyőzése után pedig egyértelmű cél nálunk is a jó periódus folytatása, továbbra is a dobogón maradva ezzel a sűrű élmezőnyben.

Az edzőváltás óta szárnyal a Diósgyőr és a mérkőzéseiken is teljesen más képet mutatnak magukról, mint a bajnokság első negyedében. Sok nehézséggel meg kell küzdjünk majd a pályán, de nagyon fontos ez a mérkőzés is számunkra. Szervezettségben, fegyelmezettségben, kreativitásban és mentalitásban is maximumot kell nyújtsunk, hogy Miskolcon is be tudjuk gyűjteni a 3 pontot.” – nyilatkozta a mérkőzést megelőzően a Putnok FC edzője, Szala Ákos.

A hétvégi összecsapás sem lesz könnyű ugyanúgy, ahogyan a többi sem. A Diósgyőr egy fiatalokból álló csapat, akikben benne van a bizonyítási vágy. Ez eléggé megnehezeti a dolgunkat, de állunk elébe és győzni szeretnénk. A mi sikerünk titka az akarat és a foci iránti szenvedély.” – mondta el megkeresésünkre csapatunk játékosa, Csiki Norbert.

Kifejezetten izgalmas bajnoki találkozónak nézünk tehát elébe, ahol két fiatal, lendületes, a focit játszani akaró együttes mérkőzik meg egymással.