Hírek

PUTNOKFC.HU

Kazincbarcikán a 29. fordulóban

Április 10-én idegenben folytatja a labdarúgó harmadosztály küzdelem sorozatát a Putnok FC. A 29. játéknapon nem vár nagy utazás Szala Ákosra és tanítványaira, hiszen a szomszéd város Kazincbarcikáig kell mindössze utazni.

A listavezető Kolorcity Kazincbarcika SC csapatáról már az idény kezdete előtt tudható volt, hogy feljutási célokkal vág neki az idei szezonnak, eredményeik pedig hűen tükrözik is mindezt. Minden statisztikában a KBSC vezeti a Keleti csoportot, 25 győzelmük mellett csupán kétszer játszottak döntetlent és csak egyszer szenvedtek vereséget. Az utóbbi játéknapokban is kiváló formát mutat az éllovas, hiszen utolsó öt találkozójukat is hibátlanul hozták.

Ami a Putnok FC háza táját illeti, azért mi sem panaszkodhatunk a magunk mögött hagyott hetek játékára és eredményességére, hiszen egy rendkívül nehéz szériában gyűjtögettük a pontokat a bajnokság kiemelkedő csapatai ellen. A Kisvárda és a Hajdúszoboszló elleni döntetlenünk mellé, mint az köztudott, egy idegenbeli Tiszaújváros elleni siker is tartozik. Küzdeni tudásból, csapategységből és taktikai fegyelemből jelesre vizsgáztak az elmúlt időszakban Szala Ákos tanítványai és ez plusz motivációt adhat a bajnokságból hátralévő kevés időre.

Tulajdonképpen a Kazincbarcika megnyerte a bajnokságot, ezt ki lehet jelenteni. A megszerezhető pontok közel 92%-át megszerezték ezidáig. Mi a pontok 50%-át, de ha ennyire belemegyek a számokba, akkor ez tavaly ilyenkor 32% volt a Putnok esetében. Próbálunk fejlődni és minimum ezt az 50%-ot fenntartani a szezonban. Rövid időn belül játszunk három mérkőzést, tisztában vagyunk azzal, hogy nekünk a jövőheti mérkőzéseken több esély van a pontok megszerzésére, ezért a jövőhetünk a prioritás. Ennek ellenére nem feltartott kézzel érkezünk, felkészülünk a Barcikából. Bátor játékot várok a csapatomtól és olyan játékosokat szeretnék a pályán látni, akik elvezik a futballt. Teher nincs rajtunk abszolút, nincs eltiltottunk és sérültünk, a teljes keret a rendelkezésemre áll.” – mondta el megkeresésünkre Szala Ákos vezetőedző.

Az utóbbi időkben csapatunk védője Sághy Félix is nagyszerű formát mutat. Játékosunk is tisztában van az előttünk álló feladat nehézségével, de bízik az elvégzett munkában.

Nagyon kemény, nagy iramú mérkőzésre számítok, hiszen a listavezetőhöz látogatunk. Úgy gondolom, ha a héten gyakoroltakat élesben is meg tudjuk valósítani, akkor képesek lehetünk meglepetést okozni.”

A KBSC tájékoztatása szerint jegyek vásárolhatók a mérkőzés napján a helyszínen, a Kolorcity Aréna jegypénztárában, melynek nyitása a találkozó kezdete előtt egy órával (16:00) történik. A jegyárakat illetően a stadionnál diák/nyugdíjas/mozgáskorlátozott belépő 600 Ft, felnőtt teljes árú belépő 1000 Ft áron vásárolható. A Putnokról érkező szurkolók a vendég bejáraton érkezve a D1 és D2 szektorokban foglalhatnak helyet. A mérkőzés látogatásához védettségi igazolvány nem szükséges.

Kolorcity Kazincbarcika SC – Putnok FC – 2022.04.10. – 17:00

Kazincbarcika, Kolorcity Aréna