Hírek

PUTNOKFC.HU

Hétvégén újra hazain, a Hajdúszoboszlót fogadjuk

Április 3-án a 28. fordulóval folytatódik az NBIII labdarúgó bajnokság. Csapatunk hazai pályán kezdi az igen csak sűrű áprilisi hónapot. Az aktuális fordulóban a Hajdúszoboszló együttese látogat a Várady Béla Sportközpontba.

A Hajdú-Bihari csapat jelenleg a negyedik helyen tanyázik a Keleti csoport tabelláján. Utóbbi három összecsapásukból egyet nyertek és kétszer játszottak döntetlent. A 9. fordulóban, szeptember 26-án találkozott legutóbb egymással a két együttes, akkor 6-1-re a hazai pályán játszó fürdővárosiak nyertek. Támadójuk Máté János 25 találattal a harmadosztály keleti régió góllövő listájának éllovasa.

Ismét egy nehéz feladat tehát, de az előző heti bravúrgyőzelemből erőt merítve talán újra sikerülhet meglepetést okozni Szala Ákos labdarúgóinak. A keretben néhány változás ezúttal is lesz, hiszen van akiknek letelt a lapok miatti eltiltása, akad azonban olyan is (Sramkó Ronáld) aki Tiszaújvárosban kapott sárgájával érte el az egy meccses eltiltást érő öt figyelmeztetést. Sérülések sajnos továbbra is nehezítik a hétvégéinket, de ettől függetlenül vezetőedzőnk pozitívan és bizakodva várja a vasárnapi bajnoki összecsapást.

Amit a Tiszaújváros ellen elterveztünk, azt maximális taktikai fegyelemmel betartották játékosaim és ez vezetett a sikerre. Ezzel a sikerrel elégedettek vagyunk, de most sem szabad elrugaszkodni a realitások talajáról, helyén kell kezelni ezt a sikert is. Nem szabad, hogy az elégedettség megelégedettségbe menjen át. A Hajdúszoboszló csapata a dobogóért küzd, egy kiváló csapatot fogunk vendégül látni. Természetesen arra törekszünk, hogy egy újabb meglepetést érjünk el, visszavágjunk az ősszel elszenvedett vereségért. Eltiltottunk és sérültjeink továbbra is vannak, de ezzel nem foglalkozunk. Bízom játékosaimban, hogy csapatként újra bravúrt tudunk elérni, mert előre szeretnénk menni, nem hátra.” – mondta el megkeresésünkre vezetőedzőn a találkozót megelőzően.

A hetek óta kiváló formába védő Cserepka András is a csapat egységességében látja a siker titkát. Összeszedett, koncentrált és fegyelmezett játékkal elmondása szerint a HSE ellen is sikeresek lehetünk.

Nehéz időszakunk van ami a meccseket illeti, nehéz mérkőzéseket játszunk, de igyekszünk 100%-ban odatenni magunkat. Edzésen kívül is sok időt tölt együtt a csapat, az edzéseken és a mérkőzéseken pedig igyekszünk elvégezni az edző utasításait. A kapusok szempontjából jobb erős csapatok ellen játszani, mert mindig formában vagy, mindig játékban van az ember, a felkészülésben azonban nincs eltérés más találkozóhoz képest. A lényeg, hogy a lehető legjobban koncentráljunk. Az egész csapat már nagyon várja a hétvégi bajnokit, szeretnénk visszavágni az ellenük vívott idegenbeli vereségért. Nehéz meccsre számítunk, de nyerni akarunk, és ezért vasárnap mindent megteszünk.

Putnok FC – Hajdúszoboszló – 2022.04.03. – 16:00

Várady Béla Sportközpont, Putnok

A találkozóra való belépéshez védettségi igazolvány nem szükséges. Kapu és pénztár nyitás egy órával a találkozó kezdete előtt. Felnőtt jegy ár: 600 Ft, Diák/Nyugdíjas jegy ár: 500 Ft