Hírek

PUTNOKFC.HU

Bravúros győzelem Tiszaújvárosban

Március utolsó hétvégéjén Tiszaújvárosban folytatta csapatunk az NBIII labdarúgó bajnokság küzdelemsorozatát. Nem ígérkezett könnyűnek a 27. játéknap a mieink számára, hiszen a tabella ötödik helyezettje, egy jó erőkből álló Tiszaújváros fogadott minket a kellemes tavaszi időben. Három eltiltott és két sérült is nehezítette Szala Ákos és a csapat feladatát, így kezdődhetett el a mérkőzés a márciusi óraállítás napján.

Nem játszottunk alárendelt szerepet a Tisza parton az első játékrészben, kiváló csapatmunkával és magas szintű taktikai fegyelemmel futballoztunk. A Putnoki csapat a 40. percben a vezetést is megszerezte, középpályásunk Hadházi Sándor talált a hazai kapuba. (0-1) Sajnos nem sikerült előnnyel a félidei pihenőre vonulni, Bartusz révén a ráadásban egyenlített a Tiszaújváros. (1-1)

A második játékrészben is jól folytatta csapatunk, a fegyelem és az óriási akarat pedig szerencsére újabb gólban is megmutatkozott. A találkozó 74. percében Szics Olekszij szerezte meg csapatunknak újra a vezetést. (1-2) Ezúttal pedig már nem tudott egyenlíteni a hazai alakulat a hátralévő időben, csapatunk stabilan játszva hozta le a maradék több mint negyed órát. Két az előző fordulóbeli eltiltása után visszatérő játékosunk góljával és nagyszerű csapatmunkával sikerült bravúros és nagyon fontos győzelmet aratnunk idegenben a Tiszaújváros vendégeként.

Kilencven percen keresztül a keret összes tagja betartott minden taktikai utasítást. Végig fegyelmezetten, egymásért küzdve játszott a csapat. Lehetőségeinket maximálisan kihasználva értük el azt a bravúrt. Büszke vagyok a csapatomra.” – értékelt a lefújást követően Szala Ákos vezetőedző

Termálfürdő FC Tiszaújváros – Putnok FC: 1-2 (1-1) – Bartusz ill. Hadházi, Szics

Tiszaújváros: Galambvári – Bocsi, Mahalek, Bussy (Vitelki (61′)), Tóth (Géringer (61′)), Bartusz, Lőrincz, Gottfried (Benke (77′)), Erős (Molnár (77′)), Nagy D., Nagy P.

Putnok FC: Cserepka – Gellén, Nádimov (Riznicsenkó (68′)), Petrecsko (Laczkó (70′)), Nagy Zs. (Fülöp (84′)), Katona, Buda, Szics, Csutora, Sramkó, Hadházi

Folytatás április 3-án, itthon a Hajdúszoboszló ellen.