Hírek

PUTNOKFC.HU

Hétközi rangadó – Körösladányba utazunk a 28. fordulóban

Március 29-én, szerdán hétközi fordulóval folytatódik a pontvadászat az NB3 labdarúgó bajnokságban. A Keleti csoport 28. fordulójában igazi rangadót láthatnak a szurkolók, hiszen a tabella negyedik helyén tanyázó Körösladányi MSK alakulatához látogat Szala Ákos csapata.

Egy jó erőkből álló, látványos futballt játszó együttes a Körösladányi MSK, akik bár nem kezdték kirobbanó teljesítménnyel a 2023-as naptári évet, az utóbbi két fordulóban azonban látszólag visszataláltak arra az útra, amit az ősszel kiköveztek maguknak. Utóbbi öt találkozójukat figyelembe véve három alkalommal szenvedtek vereséget (Tiszafüred, Sényő, Karcag), legutóbbi két bajnokijukon viszont hat pontot szereztek (BKV, Jászberény). A tabellán elfoglalt negyedik hely, a mutatott játék, a csapat játékos állományának ereje mind azt mutatják, hogy a Körösladány egy erős csapat a Keleti csoportban.

Színvonalas mérkőzést vívott a két csapat már az ősszel is egymással, Nagy Zsolt és Czirok József góljaival 1-1-es döntetlen született Putnokon. Azóta azonban sok víz lefolyt a Dunán, úgy kezdte csapatunk az idei naptári évet, hogy öt pont volt az előnye a Körösladány csapatával szemben a bajnoki tabellán, mára ez tizenkét egységre növekedett. A Putnok FC egy továbbra is tartó kiváló sorozatot folytatna a hétközi rangadón, hiszen az idei hét összecsapáson még nem talált legyőzőre a Szala alakulat, ehhez azonban mindenkitől száz százalékra lesz szükség a Körös parti településen.

Azt gondolom a listavezetőt leszámítva a két legjobb futballt játszó csapat fog találkozni szerdán Körösladányban. Jó szakmai munka folyik a csapatuknál és remek játékosaik is vannak. Jó meccset játszottunk ősszel, most is egy nagyon intenzív mérkőzésre számítok.” – nyilatkozta honlapunknak Szala Ákos vezetőedző.

Hosszú út vár csapatunkra Békés Vármegyéig, több mint 230 km utazás után érkezhetünk meg a Körösladányi Sporttelepre, ahol igazi rangadó vár a csapatra. Minden adott egy kiváló mérkőzéshez, két jó csapat, remek játékosokkal, jó forma és győzni akarás.

Egy kemény férfias meccsre számítok sok párharccal a hétközi bajnokin. A Körösladány jó focit játszó, összeszokott csapat, aki bárkire veszélyes lehet a bajnokságban, ezt ősszel nálunk is bizonyították. Motiváltan utazunk Körösladányba, szeretnénk javítani és három ponttal hazatérni, ezzel tartva a jó idegenbeli mérlegünket és a tavaszi veretlenségünket.” – mondta el megkeresésünkre Sághy Félix a találkozót megelőzően

Feltehetően az idei eddigi legkeményebb erőpróba vár csapatunkra tehát a szerda délutáni bajnoki összecsapáson, amely után szintén nem lesz túl sok idő a pihenésre, hiszen április első vasárnapján már a Füzesgyarmati SK érkezik városunkba.