Hírek

PUTNOKFC.HU

Hétközi folytatás a Hajdúszoboszló ellen

Bár már április utolsó hetében járunk, mégis két összecsapás maradt még erre a hónapra a Magyar labdarúgás harmadik vonalában. Április 26-án ismét hétközi bajnokin indul útjára a labda, a Putnok FC a Hajdúszoboszló vendégeként lép pályára. A mérkőzés a HSE ideiglenes hazai környezetében a Nyíradonyi Városi Sporttelepen kerül megrendezésre.

Általában jó iramú, színvonalas mérkőzés jellemzi a két együttes összecsapását és feltételezhetően így lesz ez a szerdai találkozón is. Bár a tabellára és az aktuális formára pillantva elmondhatjuk, hogy nincs a legjobb formában a Hajdúszoboszló, öt mérkőzéssel a vége előtt azonban biztosak lehetünk abban, hogy kemény küzdelem várható a három pontért, a hazaiak ugyanis kénytelenek hátra is pillantgatni a bajnoki táblázaton, a jelenleg kieső helyen lévő Füzesgyarmat is mindössze hat ponttal van lemaradva a HSE alakulatától. Utolsó öt bajnokijukon mindössze a sereghajtó Jászberény együttesét sikerült legyőzni a Szoboszlónak, némi meglepetésre viszont idegenben szereztek pontot a dobogóért harcban lévő Körösladány ellen. Az előző fordulóban a BVSC otthonában szenvedtek vereséget. (2-0)

A Putnok FC az előző hétvégi győzelmével 64 pontos lett a Keleti csoportban, a hétközi bajnokin pedig már a huszadik bajnoki győzelmet szeretné „bezsebelni” Szala Ákos csapata. A Vasas II elleni nagyon fontos sikerrel továbbra is őrizzük 7 pontos előnyünket a dobogós Körösladánnyal, valamint 10 pontos előnyünket a dobogóért küzdő DEAC együttesével szemben. Öt fordulóval a vége előtt talán azt mondhatjuk, hogy karnyújtásnyira van egy álom beteljesedése, ám akad még tennivaló, hogy valóság legyen ebből az álomból. A Vasas II elleni parázs hangulatú mérkőzést összességében magabiztosan nyerte a PFC, az ott látott csapatmunkára és küzdeni tudásra pedig Nyíradonyban is szükség lesz.

A Vasas elleni győzelem után azt éreztem, hogy nagyon együtt van a csapatunk. Öt alkalmunk van maradandót alkotni és kiadni magunkból a maximumot a szezonban. Meggyőződésem, hogy szerdán újra mindenki égni fog a siker iránti vágytól és mindent bele fog tenni a közösbe. Erre szükségünk is lesz, mert nehéz mérkőzés vár ránk a Hajdúszoboszló ellen.” – mondta el megkeresésünkre csapatunk vezetőedzője Szala Ákos

A sűrű április program újabb hétközije sem ígér könnyű összecsapást a Putnok FC labdarúgói számára, játékosaink azonban motiváltak és bizakodóak a találkozót megelőzően.

Nehéz mérkőzésre számítok sok párharccal. A Hajdúszoboszló egy jó játékerőt képviselő csapat, sok jó játékos alkotja a keretüket. Ettől függetlenül szeretnénk minél hamarabb be biztosítani a második helyet a tabellán, ezért mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy megszerezzük a három pontot.” – nyilatkozta honlapunknak Buda Péter.

Szerdán, a bajnokság 34. fordulójában Nyíradonyban mérkőzünk tehát a Hajdúszoboszló együttesével, a hónap utolsó napján pedig a DVTK II látogat a Várady Béla Sportközpontba.