Hírek

PUTNOKFC.HU

Hétközi bajnoki a Salgótarján ellen

Augusztus 30-án hétközi játéknappal folytatódik az NB3 labdarúgó bajnokság. Az Észak-Keleti csoport 5. fordulójában a Putnok FC hazai környezetben a Salgótarján együttesét fogadja.

Négy fordulót követően a hetedik helyről várhatja a folytatást az SBTC. A kezdeti DEAC és Sényő elleni döntetlen után a harmadik fordulóban idegenben győztek a Tiszafüred ellen, majd a legutóbbi bajnokin hazai pályán kaptak ki a Diósgyőr tartalék csapatától. Eddigi mérkőzéseikből egyértelműen látszik, hogy a Nógrád vármegyei alakulat egy masszív, jó erőkből álló csapat. Az előző hétvégén nem játszottak tétmérkőzést, hiszen a MOL Magyar Kupa idei főtáblás kiírásában nem szerepel Sebestyén Szilárd együttese.

A Putnok FC viszont pályára lépett az előző hétvégén is és sikerrel vette a kupasorozat második fordulóját a Sényő ellenében. A bajnokságban négy játéknap után hibátlanul, a tabella éléről várja a folytatást Szala Ákos csapata, tisztában van ugyanakkor azzal mindenki, hogy egy kemény összecsapás következik, ahol ezúttal is maximális koncentráció és taktikai fegyelem szükséges az újabb sikerhez.

Minden mérkőzésre ugyanúgy készülünk, nem számít ki az ellenfél, mindig a következő meccs a legfontosabb. Ellenfelünk biztosan nem adja könnyen magát és mindent elkövet majd, hogy megnehezítse a dolgunkat. Azonban az öltözőt olyan játékosok alkotják nálunk, akik mindig nyerni akarnak. Hazai pályán úgy gondolom, hogy csak a győzelem elfogadható és ezért mindent meg is fogunk tenni.” – mondta el honlapunknak a találkozó előtt a csapata kapusa, Mészáros Dávid

Jól szerepel a Salgótarján csapata, de ez számomra nem meglepő. Készülünk belőlük természetesen, nem lesz könnyű dolgunk. Ezúttal is akkor van esélyünk nyerni, ha mindenki átérzi a mérkőzés fontosságát. Egyetértek Mészivel, hogy nagyon sok győztes típusú játékosunk van. Ezt az erényünket újra fel kell vonultatni a Salgótarján ellen és megnyerni a mérkőzést. Nem foglalkozunk azzal, hogy ekkor meg akkor kivel fogunk játszani, mindössze szerda estig tervezünk és ebből az időszakból akarjuk kihozni a maximumot.” – nyilatkozta a mérkőzést megelőzően Szala Ákos vezetőedző