Hírek

PUTNOKFC.HU

A tavalyi döntőst fogadjuk a MOL Magyar kupa idei kiírásának harmadik fordulójában

Az M4 Sport élő adásában tartották meg a MOL Magyar Kupa harmadik fordulójának sorsolását augusztus 28-án. A kupaküzdelmek harmadik körében a korábbi két játéknapon továbbjutó csapatokhoz már csatlakoznak az első és másodosztály együttesei is.

A Putnok FC az első körben a Mátraterenye otthonában gólrekordot beállítva jutott tovább, majd a második játéknapon harmadik ligás csoportellenfelét, a Sényőt búcsúztatta.

A sorolás már nem területi alapon zajlott, így akár sok utazással járó párharcok is kialakulhattak. Az első osztályú csapatok kiemelten vettek részt a soroláson, így ők egymás ellen ebben a körben nem játszhatnak. A korábbi szabályok ezúttal is érvényben voltak, miszerint osztálykülönbség esetén az alacsonyabb osztályú gárda a pályaválasztó.

Pisont István Kispesti legenda sorolta a harmadik kör párosítását, a Putnok FC-nek pedig a jelenleg a Merkantil Bank ligában szereplő Budafok együttesét húzta ki.

Harmadik ligás csapatként a Putnok FC a pályaválasztó, így szeptember 16-án a Várady Béla Sportközpontban fogadjuk a MOL Magyar kupa előző kiírásának döntősét a Budafoki MTE csapatát.