Hírek

PUTNOKFC.HU

Hazain a BKV Előre ellen az ötödik fordulóban

Augusztus 21-én az ötödik fordulóval folytatódik a pontvadászat az NB3 Keleti csoportjában. Vasárnap 17:30-tól hazai pályán léphet gyepre a Putnok FC, ellenfelünk a BKV Előre csapata lesz.

Az előző szezon dobogósa ezt az idényt sem kezdte rosszul, három bajnoki forduló után ugyanis hibátlan mérleggel álltak a bajnoki tabella élén. A legutóbbi, hétközi játéknapon azonban ők is elszenvedték első vereségüket az idényben, hazai pályán kaptak ki egy góllal a Karcagi SE ellen. (BKV-Karcag: 0-1).

Négy forduló után a bajnoki tabellán egyforma teljesítményt mutat a két együttes, három győzelemmel és egy vereséggel, 9-9 ponttal a vendégek az ötödik, a mieink pedig a harmadik pozícióból várhatják a folytatást. A hétközi bajnoki viszont a Putnok FC csapata számára jobban sikerült, a Kisvárda Master Good II együttesétől térhettünk haza három ponttal a zsebben.

Két jól szervezett és remek játékosokkal rendelkező csapat találkozik tehát egymással a bajnokság ötödik fordulójában, ennek kapcsán kerestük meg a mérkőzés előtt Szala Ákos edzőt.

22 nap alatt ez lesz a hatodik tétmérkőzésünk, de erre is készültünk. Mély a keretünk, bárkihez tudok nyúlni. A BKV tavaly oda-vissza legyőzött minket, ezt a statisztikát most az új szezon első egymás elleni összecsapásán szeretnénk más irányba elmozdítani, szeretnénk megnyerni a mérkőzést. Jól kezdtük a szezont, de állhatnánk több ponttal is. Nem lehetünk teljes mértékben elégedettek, de látom a játékosokon, hogy törekednek a maximumra és ennek meg is lesz az eredménye a folytatásban.

Csapatunk kapusa kiváló formában kezdte a szezont, Pápai Krisztián számos nagy védéssel járult hozzá a Putnok FC remek idény kezdetéhez. A BKV Előre elleni mérkőzés előtt hálóőrünket kérdeztük a hétvégi várakozásairól.

Jó ránézni a tabellára, de még nagyon a bajnokság elején vagyunk ahhoz, hogy ezekből messzire menő következtetéseket vonjunk le, tesszük a dolgunkat hétről hétre és remélhetőleg a bajnokság végén is hasonlóan előkelő pozícióban helyezkedünk majd el. A jó kezdet természetesen plusz löketet adhat a hétvégi mérkőzésre, hiszen ezért megdolgoztunk és úgy érzem, hogy ez még jobban sikeréhessé teszi a csapatot amire szükség is van a céljaink elérése érdekében. Nehéz mérkőzésre számítok a hétvégén, mivel jól kezdte a bajnokságot a BKV csapata is, de úgy érzem hogyha mindenki eléggé akarja a győzelmet és tesz is érte akkor megnyerhetjük az összecsapást.

A következő hét végén bajnoki szünet, de nem maradunk mérkőzés nélkül. Augusztus 27-én a MOL Magyar Kupa küzdelmei folytatódnak. Csapatunk a második fordulóban a Heves megyei másodosztályban szereplő Mátraderecske együtteséhez látogat.