Hírek

PUTNOKFC.HU

Hatvanba utazunk a hatodik fordulóban

Szeptember első hétvégéjén a hatodik fordulóval folytatódik a pontvadászat az NB3 Észak-Keleti csoportjában. A vasárnapi játéknapon a Putnok FC csapata Hatvanba látogat.

Nyolc ponttal a negyedik helyen tanyázik az FC Hatvan csapata, akik kiválóan kezdték a bajnokságot, hiszen az első két fordulóban a Kisvárda II és a DEAC ellen is győzelemmel vonulhattak le a pályáról. A harmadik és negyedik játéknapokon két 1-1-es döntetlen következett számukra, előbbi a Sényő otthonában, utóbbi hazai környezetben a Tiszafüred ellen. Első bajnoki vereségüket a legutóbbi – ötödik – fordulóban szenvedték el, a Diósgyőr II ellen kaptak ki idegenben 2-1 arányban. Jó erőkből álló, számos rutinos labdarúgóval rendelkező együttes az FC Hatvan, így biztosak lehetünk abban, hogy nem vár könnyű mérkőzés a Putnok FC játékosaira.

A PFC öt bajnoki és két kupatalálkozó után is hibátlan. Rajtunk kívül a teljes harmadosztály mezőnyéből ezt már csak a Dél-Keleti csoportban versengő Békéscsaba mondhatja el magáról. Az SBTC elleni 5-0-ás siker után ezúttal is a szokott módon folyik az együttes felkészülése a következő bajnokira, a csapat tagjaiban pedig ég a tűz, hogy a hibátlan augusztus után a szeptember is jól induljon.

Nem szeretek, szeretünk a már lejátszott mérkőzésekkel foglalkozni maximum addig, amig a felmerülő hibákat kielemezzük és megmutatjuk a játékosoknak, a kiemelkedően jó dolgaikkal együtt. Csak azért, mert jól szerepeltünk az elmúlt hónapokban, nem fogja ideadni a 3 pontot az ellenfél. Minden egyes mérkőzésen újra teljesítenünk kell, újra megmutatni erőnket. De ezt tudják játékosaim, ők is így gondolkodnak. Egy jól szervezett csapathoz látogatunk, komoly erőpróba lesz számunkra a mérkőzés.” – mondta el a találkozót megelőzően Szala Ákos vezetőedző

Titkon ilyen kezdésre számítottunk. Egy nagyon kemény alapozáson vagyunk túl, aminek az eredménye most jön ki. Nehéz meccsre számítok a hétvégén, mivel a Hatvan főleg hazai pályán egy stabil gárda, de a csapatunkban olyan minőség szerepel, ha mindenki tudása legjavát nyújtja győztesen hagyjuk el a pályát.” – válaszolta megkeresésünkre csapatunk védője Nemes Milán.