Hírek

PUTNOKFC.HU

Győztes hétközi Hatvanban

Augusztus 31-én, szerdán a hatodik fordulóval folytatódott a labdarúgó NB3. A Putnok FC a nyár utolsó összecsapásán Hatvanba utazott.

Az FC Hatvan elleni kezdőcsapat

Dominánsan kezdte az összecsapást a Putnok FC csapata, a mérkőzés első fél órájában ugyanis a kapuja elé szorította a hazaiakat a Szala alakulat, gólt ekkor még azonban nem sikerült szerezni. Ami nekünk nem sikerült, az a hazaiaknak igen. A 35. percben Sármány Kristóf volt eredményes megszerezve ezzel a vezetést a hazai alakulatnak. (1-0) Nem tartott azonban sokáig a hazaiak öröme, a Putnok FC mezőnyfölénye a 41. percben ugyanis góllá érett, egy szép villanás után Galacs Erik módosította egálra az állást. (1-1) A félidei pihenő nyugodtabb eltöltéséhez pedig Vajda Cristofer járult hozzá egy találattal még az első játékrészben, a 45. percben szerzett góljával már a mi javunkra billent a mérleg. (1-2)

A második játékrészben futhattak tehát a hazaiak az eredmény után, csapatunk azonban szervezetten játszva őrizte előnyét. Sőt a 84. percben Chutora Misha megszerezte a harmadik vendég találatot, megpecsételve ezzel a mérkőzés sorsát. (1-3)

Nagyon értékes a mai győzelem. A Hatvan csapata kellemetlen ellenfél volt, végig szervezetten futballoztak. Nem a mai volt a legjobb napunk. Örülök, hogy ennek ellenére tudtunk három gólt szerezni és haza tudjuk vinni a három pontot.” – értékelt a mérkőzést követően Szala Ákos edző.

FC Hatvan – Putnok FC: 1-3 (1-2) (Sármány ill. Galacs, Vajda, Chutora)

FC Hatvan: Cellár – Bárkányi, Kitl, Karácsony, Panyi (Szabó), Tarnóczi, Szanku (Czibolya), Tarjáni, Fellner (Sipos), Labát, Sármány (Dinka)

Putnok FC: Pápai – Gellén (Katona), Sághy, Galacs (Veress), Nagy (Fülöp), Sramkó, Buda, Csiki, Vajda (Komári), Dobrovolszki, Juhos (Chutora)

Folytatás vasárnap 16 órától (09.04.) itthon. A tabella második helyéről várhatjuk a Jászberényi FC elleni összecsapást.