Hírek

PUTNOKFC.HU

Gólzáporos győzelem Debrecenben

Augusztus 2-án hétközi fordulóval folytatódott az NB3 Észak-Keleti csoportjának küzdelemsorozata. A Putnok FC a második fordulóban idegenben, a DVSC II vendégeként lépett pályára. Kiváló futballidő és nagyszerű körülmények fogadták a mérkőző feleket a DEAC Egyetemi Sportközpontjában, így a két együttes erejét is ismerve, minden adott volt egy nagyszerű mérkőzéshez.

Nagy elánnal kezdett Szala Ákos csapata a találkozón, ennek pedig hamar eredménye is lett. A 10. percben egy szép vendég akció végén Juhos Dávidhoz került a labda, aki megszerezte a Putnok FC-nek a vezetést. (0-1). Vezető találatunk után próbálkozott a hazai együttes, de a lendületesen, szervezetten és pontosan játszó PFC ellen nem találták a megoldást. A 38. percben pedig ismét a mieink örülhettek, Lőrincz Attila duplázta meg a PFC előnyét. (0-2) Négy perceg ugrottunk mindössze az időben a 42. minutában ugyanis újabb vendég találat született, egy beadásra Boros Gábor érkezett nagyszerűen és bólintott a kisloki kapujába. (0-3). Teljesen megérdemelt három gólos Putnoki előnnyel vonulhattak a csapatok a félidei szünetre.

A második félidőben pedig ott folytatódott a történet, ahol az elsőben abbamaradt. A 48. percben Pócsik Botond találatával már négy gólossá vált a Putnok FC előnye. (0-4) A találkozó hátralévő részében is a vendég együttes irányította a játékot, újabb találat azonban már nem született. A Putnok FC egy nagyszerű mérkőzés után három ponttal a zsebben térhet haza Debrecenből. Magabiztos játék, megérdemelt siker.

Az első félidőkben jól működtek az átmeneteink. A mérkőzést megelőzően és szünetben is azt kértem a játékosoktól, bizonyítsák be mennyit érnek és ennek eleget tettek. A második félidei játékkal nem vagyok teljesen elégedett.” – értékelte a találkozót Szala Ákos vezetőedző

Debreceni VSC II – Putnok FC: 0 – 4 (0 – 3) (Juhos, Lőrincz, Boros, Pócsik)

DVSC II: Erdélyi – Vaskó, Farkas (Polozhyi), Takács, Kozma (Pelles), Batai, Kócs-Washburn (Kohut), Horváth (Doktor), Horváth-Gaudi, Hornyák (Fábián), Nagy

Putnok FC: Mészáros – Arday, Galacs, Lőrincz, Bökönyi (Komári), Pócsik, Boros, Vattay (Bodnár), Dobrovolskyi (Sztankó), Nemes (Szücs), Juhos (Tordai)

Folytatás a hétvégén a MOL Magyar Kupa első fordulójában, idegenben a Mátraterenye SE ellen.