Hírek

PUTNOKFC.HU

Egy pont itthon a DVSC II ellen

Április 12-én, hétközi forduló keretein belül a 31. játéknappal folytatódott az NB3 labdarúgó bajnokság küzdelem sorozata. Kellemes, napsütéses, tavaszias időben indulhatott útjára a labda a Várady Béla Sportközpontban a Putnok FC – Debreceni VSC II összecsapáson.

Jól kezdte a mérkőzést a Putnok FC, az első percekben mindkét oldalról érkezett veszélyes beadás a vendég kapu előterébe, a befejezés azonban ekkor még pontatlan volt. Negyed óra elteltével aztán kiegyenlítettebbé vált a játék, egyik kapu sem forgott komolyabb veszélyben. A 25. percben egy villámgyors kontra vendég részről. Kócs-Washburn sprintelt a jobb szélen, majd középre adott, ahol Batai érkezett és lőtt Pápai kapujába. (0-1) Próbáltuk újra átvenni az irányítást. A 40. percben Nemestől indult a hazai támadás, a labda Galacs elé került, aki centikkel mellé tekert. Két perccel később Vajda kapott mesteri kiugratást, elhúzta a kapus mellett is, ám egy védő utolérte. Egy percet kellett várni a következő szép hazai akcióra, a végállomás ismét Vajda, aki ezúttal már nem hibázik és egalizál. (1-1) Újabb találat az első játékrészben már nem született, így maradt az 1-1-es döntetlen a szünetre.

Parádésan kezdtük aztán a második játékrészt, néhány másodperc elteltével Lőrincz adott középre, a lepattanó Galacs elé került, ez még azonban kimaradt. Egy percre rá Juhos ad jobbról középre egy támadás végén, Galacs érkezik és ezúttal már ott a gól, higgadtan lőtt a hálóba. (2-1) Kezdett aztán újból kiegyenlítettebbé válni a találkozó, a vendégek is eljutottak Pápai kapujáig, az 55. percben Batai próbálkozását védte bravúrral kapusunk. A 69. percben Kócs-Washburnhoz kerül Debreceni részről a labda, aki nagy elánnal elindult a kapunk felé, miután senki nem lépett ki rá, szemből 15-ről nagy erővel lőtt a kapunkba. (2-2) A 87. percben még Galacs lerántása után egy erősen büntető gyanús szituáció borzolta a kedélyeket, a spori azonban vonalon kívül látta a szabálytalanságot. Újabb gól nem született, így 2-2-vel ért véget a találkozó. A mérkőzés többségében ugyan uraltuk a játékot, több veszélyes helyzetünk is volt, ma azonban ez egy pont osztozkodásra volt elég.

Helyzetek alapján meg kellett volna nyerjük a mérkőzést, de ilyen a futball. Még többet kell dolgozzunk, hogy sikeresek legyünk a hátralévő hét mérkőzésen.” – értékelt a lefújást követően Szala Ákos vezetőedző.

Putnok FC – DVSC II: 2-2 (1-1) (Vajda, Galacs ill. Batai, Kócs-Washburn)

Putnok FC: Pápai – Gellén, Sághy (Sramkó), Galacs, Lőrincz, Buda, Arday, Vajda (Nagy K.), Dobrovolskyi (Nagy Zs.), Nemes, Juhos (Kiss)

DVSC II: Kovács – Lipcsei, Szabó, Tordai, Sárosi (Takács), Kozma (Doktor), Sipos, Hornyák (Fűzfői), Fábián (Bökönyi), Batai, Kócs-Washburn (Tovmasyan)

Folytatást hétvégén a listavezető BVSC-Zugló otthonában