Hírek

PUTNOKFC.HU

Döntetlen a dobogósok rangadóján

Szeptember 25-én a kilencedik fordulóval folytatódott az NB3 labdarúgó bajnokság küzdelemsorozata. A Putnok FC vasárnap 16 órától a Körösladányi MSK csapatát fogadta a Várady Béla Sportközpontban.

Dobogósok ütközete volt az összecsapás, hiszen a hazaiak a tabella második helyén, a vendégek pedig a harmadik helyen tanyáztak a fordulót megelőzően. Enyhe esőben indult útjára a labda, a kezdés pedig nagyszerűen sikerült a Putnok FC számára. A 3. percben Nagy Zsolt kapott nagyszerű kiugratást a tizenhatos előterében, majd a kimozduló kapus mellett higgadtan gurított a hálóba. (1-0) Az egyre intenzívebbé váló esőben kiegyenlítetten telt az első játékrész, mindkét csapat próbálta játszani a futballt a nem túl ideális időjárás ellenére. Akadtak helyzetek mindkét oldalon, de sem a vendég portás sem pedig Pápai Krisztián eszén nem sikerült az első etapban többször túljárni a játékosoknak.

A második félidőben még intenzívebben rázendített az eső, küzdöttek tehát a csapatok nem csak egymással, hanem az elemekkel is. Az 57. percben egy vendég beadást követően lepattanó labda Czirok József elé került, aki nem hibázott és egalizált. (1-1) Mindkét oldalon akadtak még lehetőségek eldönteni a mérkőzést, újabb találat azonban már nem született az összecsapáson, így a dobogósok rangadóján, a játék összképét tekintve igazságos döntetlen született.

Hazai pályán agresszívabban kell futballozzunk, hogy eredményesek legyünk. Jó iramú meccs volt, amihez kellett a Körösladány jó játéka is. Meg voltak a ziccereink, amikkel le tudtuk volna zárni a mérkőzést. Meglátjuk a későbbiekben mennyit ér ez a pont, mert szerintem az eddigi ellenfeleink közül most játszottunk a legjobb csapat ellen.” – értékelt a lefújást követően Szala Ákos edző

Putnok FC – Körösladányi MSK: 1-1 (1-0) (Nagy ill. Czirok)

Putnok FC: Pápai – Sághy, Galacs, Nagy (Fülöp), Sramkó (Nadimov), Katona (Csutora), Buda (Juhos), Csiki, Vajda, Dobrovolszki (Petrecsko), Nemes

Körösladány: Kertész – Ruzsa, Wéber, Bakk (Szántó), Farkas (Csicsely), Zelenyánszki, Czirok (Urbán), Pusztai, Papp, Talpalló (Cservenák), Burai (Malkócs)