Hírek

PUTNOKFC.HU

Dobogósok rangadója a kilencedik fordulóban

Szeptember utolsó hétvégéjén, 25-én vasárnap a kilencedik forduló kerül megrendezésre az NB3 labdarúgó bajnokságban. A Keleti csoport kilencedik játéknapján a Putnok FC hazai pályán a Körösladányi MSK csapatát fogadja.

Igazi rangadóra van kilátás, hiszen a dobogó második és harmadik fokán álló csapatok mérkőznek meg egymással. A friss feljutó, a Békés megyei első osztály előző évadának bajnoka remekül kezdte az idényt, nyolc forduló után öt győzelemmel, két döntetlennel és egy vereséggel 17 pontot szereztek, ami egy egységgel kevesebb az általunk idáig gyűjtöttnél. Egyetlen vereségüket még a bajnoki nyitó fordulóban szenvedték el, azóta azonban hét mérkőzésen veretlen a Ladányi együttes. A legutóbbi bajnoki mérkőzésen hazai pályán a Jászberény ellen arattak 2-0-ás sikert.

Ahogy azt már említettük a mieink a tabella második helyéről várják a folytatást. Hat győzelmünk mellett két vereség szerepel a nevünk mellett nyolc forduló után. A legutóbbi bajnoki mérkőzésen mi is győztesen hagyhattuk el a játékteret, a Békéscsaba II otthonában szereztünk három pontot, csapatunknak azonban az előző héten a MOL Magyar Kupában is jelenése volt, ahol egy hajtós, kemény, színvonalas mérkőzésen búcsúztunk a kupaküzdelmektől a másodosztályú Szombathelyi Haladás ellen.

A kupabúcsú után, most már csak a bajnokságra koncentrálva csapatunk szeretné folytatni a remek idénykezdetet és továbbra is a tabella élmezőnyében vitézkedve gyűjteni a három egységeket. Ennek egy kő kemény küzdelmet ígérő bajnoki a Körösladány ellen a soron következő állomása, mely meccsről csapatunk edzőjét Szala Ákost is megkérdeztük várakozásairól.

Győzni szeretnénk és tovább tapadni a listavezető BVSC csapatára. Egy győzelemmel a forduló további párosításából kiindulva némi levegőhöz jutnánk, a tabellán mögöttünk álló csapatoktól. Sűrű hét következik, de ahogyan eddig is, most is a soron következő mérkőzés a legfontosabb és ebbe kell bele tenni mindent.

Játékosaink is motiváltan várják a hétvégi bajnokit, szeretnék ezúttal is itthon tartani a három pontot.

Nehéz meccsre számítok mivel a Körösladány is jól kezdte a bajnokságot. Alaposan kielemeztük őket, hazai pályán nem is lehet más célunk mint a három pont begyűjtése.” – mondta el megkeresésünkre csapatunk védője Nemes Milán

Ezzel a mérkőzéssel a hétvégék ugyan elfogynak szeptember hónapban, a bajnoki összecsapások azonban nem. Szeptember 28-án, szerdán a bajnokság 10. fordulójában Füzesgyarmatra utazik a Putnok FC csapata.