Hírek

PUTNOKFC.HU

Diósgyőrbe utazunk a 28. fordulóban

Repül az idő, egyre közeleg az NB3 labdarúgó bajnokság 2023/24-es kiírásának vége. Május 12-én már a 28. forduló kerül lebonyolításra, amikor is a Putnok FC idegenben a DVTK II vendégeként lép pályára.

A két csapat őszi találkozásán, október 29-én a Várady Béla Sportközpontban mérkőztek meg egymással a felek. Ekkor Boros Gábor duplázott, rajta kívül pedig Pócsik Botond és Mrva Patrik voltak eredményesek, így alakult ki a 4-0-ás végeredmény.

Nincs könnyű helyzetben a Diósgyőr tartalék csapata sem, hiszen bár jelenleg tizedik a tabellán, ez egy rossz fordulót követően akár kiesést jelentő pozícióra is változhat. Változó formát mutat a DVTK II csapata az utóbbi hetekben, de az elmondható, hogy rendre szoros meccseket játszanak. Egy gólos vereség a Kisvárda II-től, döntetlen a DEAC és a Tiszafüred ellen. Egy hete viszont kiütéses győzelmet arattak a Gyöngyös otthonában, abban pedig biztosak lehetünk, hogy a hétvégén is mindent meg fognak tenni a jó eredmény elérése érdekében.

Akarásban pedig nálunk sem lehet és nem is lesz hiány. A legutóbbi fordulóban elszenvedett  vereséget követően az élmezőny is szorosabbá vált, két pontos lemaradásával „lőtávon” belülre került a Cigánd, így mondhatjuk győzelmi kényszerben vagyunk a 28. forduló bajnoki összecsapásán. A felkészülés a szokott módon zajlott a héten is, játékosaink pedig kellően motiváltak és elszántak annak érdekében, hogy kijavítsák a múlt heti csorbát és tovább meneteljenek az álmaik, céljaik felé.

A heti első edzéstől kezdve nagyon motivált játékosokkal dolgozok, akiken rendkívüli tettrekészség látszik. Képesek vagyunk bármit megtenni egymásért és a közös sikerért. Vezetjük a bajnokságot és a következő mérkőzésen is meg fogjuk mutatni, hogy miért. Nem tör meg minket semmi és magabiztosan várjuk a mérkőzést.” – nyilatkozta honlapunknak a mérkőzést megelőzően Szala Ákos vezetőedző.

A Tiszafüred ellen nem úgy alakult a meccs, ahogy mi akartuk volna. Lezártuk, átbeszéltük. Gőzerővel, fókuszáltan készülünk Diósgyőr II csapata ellen. Fiatal, sokat futó csapat vár ránk. A játék minden elemében maximálisat kell nyújtanunk, hogy begyűjtsük a három pontot. Nagyon varjuk a mérkőzést, éhesek vagyunk a győzelemre.” – mondta el megkeresésünkre csapatunk védője Tordai Balázs.