Hírek

PUTNOKFC.HU

Debütálás – Sipos Áron a Sajóvölgye Focisuli fiatal tehetsége a Putnok FC színeiben mutatkozhatott be az NB3-ban

Mint az köztudott, hosszú évekre visszamenőleg kiváló kapcsolatot ápol egymással a Putnok FC és a Sajóvölgye Focisuli. Az együttműködés folyamán többször is előfordult már, hogy az SVF utánpótlás csapatából tehetséges fiatalok látogathatták a PFC edzését, vagy épp egy-egy mérkőzésre leadott keretbe is bekerültek.

Március 29-én, a Körösladány elleni mérkőzésen az összeállítást böngészők ismét egy ilyen fiatalra figyelhettek fel, Sipos Áron került be a Putnok FC utazó keretébe. A 2004-es születésű tehetség idén második alkalommal volt a felnőtt csapat keretének tagja, a 28. játéknapon pedig a bemutatkozás is megadatott Áronnak a harmadik vonalban. A mérkőzés 65. percében beálló játékost honlapunk ennek kapcsán kereste meg és kérte meséljen a debütálásáról.

Sipos Áron
kép forrása: Sajóvölgye Focisuli

Nagyon örülök neki, hogy bekerülhettem a Putnok FC utazó keretébe a Körösladány elleni mérkőzésre. Köszönöm a fogadtatást, mindenki nagyon kedves és segítőkész volt a csapatból. Hatalmas öröm volt számomra, hogy ezúttal pályára is léphettem és bemutatkozhattam az NB3-ban. Bevallom kicsit izgultam, de ahogy telt az idő megpróbáltam minél magabiztosabb lenni és jó teljesítményt nyújtani. A célom az, hogy a későbbiekben is pályára léphessek az NB3-ban, ezért továbbra is keményen fogok dolgozni.

A két klub kiváló partneri viszonyának köszönhetően a továbbiakban is nyitva a kapu az SVF tehetségei számára, Áron példája jól mutatja, hogy a kemény munka meghozza gyümölcsét.