Hírek

PUTNOKFC.HU

Büszkék lehetünk a város labdarúgó csapatára – Tamás Barnabás polgármester őszi értékelője

A kiváló őszi szereplést nem csak a csapat vezetősége értékelte nagyszerűnek, de városunk polgármestere Tamás Barnabás is örömét fejezte ki azért, hogy a Putnok FC ilyen szép eredménnyel büszkélkedhet a bajnokság felénél. Putnok sportszerető és támogató polgármestere a csapat minden hazai bajnokiján jelen van, folyamatosan figyelemmel kíséri a csapatnál folyó munkásságot és mindent megtesz annak érdekében, hogy a csapat anyagi stabilitása a nehéz gazdasági helyzet ellenére is megmaradjon és ezáltal az egyesületnél folyó munka minden téren zökkenőmentes legyen. Arról, hogy miként látta a Putnok FC őszi idényét, természetesen őt is megkerestük és megkértük mondja el véleményét a Putnok FC hivatalos honlapja számára.

– „Nagyon örülök neki, hogy a csapat második helyen áll húsz forduló után, látszódik az, hogy a szakmai munka rendben van és a csapat egységes. Többségük már a második szezonját játssza együtt és ez látszik a csapat teljesítményén. Egyre jobbak a fiúk, úgy gondolom, hogy ez az őszi egy rendkívül jó teljesítmény volt a Putnok FC csapata részéről, bízok abban, hogy tavasszal hasonló lesz a folytatás is.” – kezdte értékelőjét Tamás Barnabás polgármester

Tamás Barnabás – polgármester, Putnok
kép forrása: Tamás Barnabás facebook

Mi volt az előzetes elvárás, felülmúlta-e ez a teljesítmény ezt?

Mindenképpen felülmúlta ez a szereplés az előzetes várakozásaimat, a tavalyi nyolcadik helyhez viszonyítva azt szerettük volna, hogy legalább az ötödik-hatodik helyre előre lépjünk. Nincs még ugyan vége a bajnokságnak, de az idény felénél ebben a pozícióban lenni, egy ilyen kiegyensúlyozott mezőnyben, ahol húsz csapat van és főleg nagyobb városok csapatai az elismerésre méltó. Büszkék lehetünk arra, hogy városunk labdarúgó csapata így szerepel.

Ebben a nehéz gazdasági időszakban mennyire volt nehéz az anyagi stabilitás megőrzése?

– Nagyon nagy nehézségeket okoz, de bízok abban, hogy az elkövetkezendő időkben a háború és az ebből következő gazdasági és inflációs nehézség enyhülhet, esetleg véget érhet és akkor könnyebb lesz a mi helyzetünk is. Egyenlőre még tudjuk tartani magunkat és minden erőnkkel azon leszünk, hogy ez így is maradjon.

Milyennek látta polgármester úr a szakmai stáb és a háttérben dolgozók őszi munkásságát?

Köszönet illeti a szakmai stábot a remek munkáért, úgy gondolom, hogy az ő munkájukkal kapcsolatban az eredmények magukért beszélnek. Akik a háttérben dolgoznak is nagyon sokat köszönhetünk nekik, gondolok itt a televíziós felvételekre, a hangosításra vagy éppen az eredményjelző kezelésére, a hazai találkozók rendezői biztosítására. Egy olyan stáb állt össze a Putnok FC-nél a vezetőséggel és a háttérben dolgozókkal egyaránt, akik magukénak érzik a csapatot és szívvel, lélekkel segítenek és tesznek azért, hogy az együttes minél jobb és eredményesebb lehessen.

Mik a várakozásai a tavaszi folytatásra?

Az éves elképzelésünk az volt, hogy legalább a hatodik helyen végezzünk, de ha tudjuk tartani azt, hogy a csapat dobogón végez, akkor az minden előzetes elképzelést felülmúl. Az azért tudjuk, hogy ebből a csoportból a BVSC-Zugló kiemelkedik, de ha mi a dobogón tudunk végezni, az rendkívül jó eredmény lesz a csapatnak és városnak egyaránt. Úgy vélem, hogy a meglévő kohézióval és kemény munkával mindez sikerülhet.