Hírek

PUTNOKFC.HU

Bemutatjuk új középpályásunkat, Lőrincz Attilát

Csapatunk három új téli szerzeménye közül először Lőrincz Attilát ismerhetik meg szurkolóink. Attila 1997. február 21-én született, négy éves kora óta futballozik, középpályás. Kreatív fiatal játékos, aki igazi vezéregyéniség a pályán. A 25 éves labdarúgó már több száz mérkőzéses rutinnal rendelkezik. Putnokra a VLS Veszprém együttesétől érkezett, az NB3 Nyugati csoportjából, de több csapatban lépett már pályára a Magyar másodosztályban is, legutóbb a 2021/22-es szezonban a Dorog színeiben. Honlapunk megkereste friss középpályásunkat, egy rövid bemutatkozás céljából.

Lőrincz Attila – a Putnok FC középpályása

Kiskunhalason kezdtem focizni 4 évesen, utána több neves akadémián és csapatnál megfordultam az évek alatt. Felnőtt pályafutásom legfontosabb mérföldkövei a Csákvári Sport Klub, ahol profi labdarúgó lettem, a Videotonnál és a Jászberénynél eltöltött időszakra is meleg szívvel gondolok vissza. A Putnok FC-ről első benyomásként azt mondanám, hogy egy fiatal, ambiciózus edző vezette csapat és a játékosokról is ugyan ez a véleményem. Nem csak az eredményekben és a tabellán elfoglalt helyének megtartásában szeretném segíteni a csapatot, hanem abban is, hogy folyamatosan stabil, minőségi játékot tudjunk nyújtani a bajnokság második felében is.

A Lőrincz Attila érkezésével egy vagány, rutinos játékossal erősödött a Putnok FC a bajnoki folytatásra. Több száz lejátszott mérkőzése és 175 szerzett találata pozitív jövőképet hordoz magában a tavaszi szezont illetően.