Hírek

PUTNOKFC.HU

Bemutatjuk Szabó Zsombort, a Putnok FC új védőjét

Csapatunk friss téli igazolása Szabó Zsombor. 2001. június 26-án született. A fiatal védő egész eddigi pályafutását a Békéscsaba együttesénél töltötte, ahol az utánpótlásból egészen a második vonalban szereplő felnőtt csapatig jutott. Mindössze 21 éves kora ellenére már felnőtt nagypályás bajnokságokban is kellő rutinnal rendelkező játékos, aki védő létére a befejezésekben is jeleskedik. Az előző bajnoki szezonban a Békéscsaba II színeiben 32 tétmérkőzésen 11-szer volt eredményes. Kombinatív, kellően agresszív és igazi győztes mentalitású játékos érkezett Zsombor személyében városunk labdarúgó csapatához.

Szabó Zsombor, a Putnok FC védője

Öt évesen kezdtem a focit Békéscsabán és ott jártam végig a korosztályos csapatokat egészen a felnőtt csapatig, ahol be is mutatkoztam a másodosztályban. A Putnok FC-ről az első benyomásom nagyon pozitív, mind az edzőről, mind pedig a társakról. Nagyon barátságos mindenki, úgy érzem könnyen fog menni a beilleszkedés. A célom, hogy minél több játéklehetőséghez jussak és a játékommal segítsem a csapatot, a céljaink elérésében.” – felelte megkeresésünkre Szabó Zsombor

A Putnok FC Szabó Zsombor érkezésével egy rutinos, magasabb osztályt is megjárt védővel erősödött, mentalitása és játéktudása így bizton a csapat hasznára lesz az előttünk álló időszakban.