Hírek

PUTNOKFC.HU

Bemutatjuk Szűcs Zsoltot a Putnok FC 19 esztendős új támadóját

Csapatunk támadó szekciójába is érkezett egy új, fiatal tehetség Szűcs Zsolt személyében. 2003. február 23-án született. A mindössze 19 esztendős támadó kora ellenére már a másodosztályban is szerepelt. Utánpótlás játékosként a Grosics Akadémián bontogatta szárnyait, 17 évesen pedig már a felnőtt mezőnyben a Szeged-Csanád Grosics II csapatában 23 bajnoki alatt 33 találatig jutott, majd az NB2-es Budafokhoz igazolt. A második vonal idei kiírásában 12-szer kapott lehetőséget az ősz folyamán, ebből öt alkalommal kezdőként futhatott ki a gyepre. A Merkantil Bank Ligában szereplő Budafok együttesétől érkezett Putnokra.

Szűcs Zsolt, a Putnok FC támadója

A labdarúgással Medgyesegyházán ismerkedtem meg, majd elkerültem Gyulára a Grosics akadémiára ahol eltöltöttem öt évet, végigjártam a ranglétrát. Szegeden töltöttem két évet, itt megismerkedtem a felnőtt bajnoksággal, ezután jött egy nagyobb ugrás az NB2-es Budafok csapatához kerültem. Új csapatomról nagyon jók az első benyomásaim, az edzőről, a társakról és az edzésmunkáról egyaránt. Tudtam, hogy könnyen fog menni a beilleszkedés, hisz több ismerősöm is játszik itt Putnokon. Szeretnék minél több játékpercet a pályán tölteni, fő célom viszont, hogy minél jobban tudjam segíteni a csapatot és sikeresen zárjuk az évet.” – mondta el megkeresésünkre a 19 éves támadó Szűcs Zsolt.

Zsolt fiatal kora ellenére már magasabb ligás rutinnal is rendelkezik, korábbi állomásain pedig az eddig termelt góljai száma azt igazolja, hogy kiváló képességekkel rendelkezik, így a Putnok FC számára is nagy segítség lehet a tavaszi folytatásban.